AD nieuws + Gratis boek naar keuze

Geplaatst op:
30/06/2021
Geldig tot:
20/09/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Boek!
AD nieuws + Gratis boek naar keuze

Het AD nieuws voor 4 weken voor een prijs van € 6.- inclusief een Gratis boek. Het is nu mogelijk om gratis een boek uit te zoeken. Je hebt keuze uit diverse titels.

AD nieuws + Gratis boek 

Ontvang een gratis boek. Je ontvangt nu een Bestseller boek naar keuze cadeau bij een proefabonnement op de krant. Kies uit 11 titels zoals het Algemeen Dagblad, Volkskrant, PZC, Tubantia en meer. Je leest tot wel 8 weken de krant voor € 6.-. Stopt automatisch! Verder kan je kiezen uit 4 gratis boeken. Je hebt keuze uit de 4 titels die je hieronder kunt bekijken. Lees het AD nu tijdelijk 4 weken lang voor slechts 4 euro (klik hier). Stopt automatisch.

Probeer een abonnement op het Algemeen Dagblad en betaal slechts € 6 voor 4 weken.-. Het abonnement van 4 weken stopt vanzelf. 6 Dagen in de week de krant van Nederland in de bus met het laatste wereld, landelijk en het regionieuws.

Arnon Grunberg - De dood in Taormina Jeroen Brouwers - Client E. Busken Nicci French - Wie niet horen wil Samuel Bjork - Sneeuwwit

Profiteer snel 

  • Dit abonnement stopt automatisch.
  • Ontvang een gratis boek.
  • Inclusief de sportkrant van Nederland.
  • Inclusief het laatste nieuws uit uw eigen regio.
  • Bekijk hier deze AD-aanbieding.
  • Wil je meer Ad acties bekijken?
  • Veel lees plezier.

Wat moet je weten 

Ben je op zoek naar een krant met al het nieuws over binnenland, buitenland en regionieuws dan kun je kiezen voor het ADnieuws. Betaal slechts € 6,- voor 4 weken voor je favorieten krant. + een gratis boek naar keuze. Na 4 weken stopt het abonnement of je laat abonnement doorlopen. Vul je gegevens in en ontvang binnen enkele weken je gekozen boek. In de mail staat een uitleg over hoe het e-book te downloaden en te lezen is. Let op: deze e-mail kan in uw spambox terecht komen. Er zijn natuurlijk meer AD-acties zoals 4 weken gratis lezen.

Wanneer ontvang ik mijn boek?

Je ontvangt je boek binnen 3 weken nadat het abonnement is ingegaan. Het boek wordt geleverd als brievenbuspost en je hoeft dus niet thuis te zijn voor de levering.

AD nieuws + Gratis boek naar keuze

AD nieuws + Gratis boek naar keuze

Laat een reactie achter.