AD nieuws + Gratis e-book naar keuze

Geplaatst op:
28/05/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis e-book
AD nieuws + Gratis e-book naar keuze

Het AD nieuws bestaat alweer 75 jaar en dit willen ze met iedereen vieren. Het is nu mogelijk om gratis een e-book uit te zoeken. Je hebt keuze uit diverse titels.

AD nieuws + Gratis e-book 

Ontvang een gratis e-book. Je hebt keuze uit de titels De cursus van Elvin Post, Kastanjehove van Tommie Niessen en Perfecte resten van Helen Fields. Lees het AD nu tijdelijk 5 weken lang voor slechts 5 euro (klik hier). Stopt automatisch.

Probeer een abonnement op het Algemeen Dagblad en betaal slechts € 1.- per week! Het abonnement van 5 weken stopt vanzelf. 6 Dagen in de week de krant van Nederland in de bus met het laatste wereld, landelijk en regionieuws.

Profiteer snel 

  • Dit abonnement stopt automatisch.
  • Ontvang een gratis e-book.
  • Inclusief de sportkrant van Nederland.
  • Inclusief het laatste nieuws uit uw eigen regio.
  • Bekijk hier deze AD-aanbieding.
  • Wil je meer Ad acties bekijken?

Wat moet je weten 

Ben je op zoek naar een krant met al het nieuws over binnenland, buitenland en regionieuws dan kun je kiezen voor het ADnieuws. Betaal slechts € 1.0 per week met korting 54% + een gratis e-book naar keuze. Na 5 weken stopt het abonnement of u laat abonnement doorlopen. Vul je gegevens in en ontvang binnen een uur het e-book per e-mail. In de mail staat een uitleg over hoe het e-book te downloaden en te lezen is. Let op: deze e-mail kan in uw spambox terecht komen. Er zijn natuurlijk meer AD-acties zoals 4 weken gratis lezen.

AD nieuws + Gratis e-book naar keuze

AD nieuws + Gratis e-book naar keuze

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!