Wil je 4, 6 of 8 weken Gratis het AD lezen?

Geplaatst op:
05/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis bestseller!
Wil je 4, 6 of 8 weken Gratis het AD lezen?

Lees 4 weken Gratis het AD dagblad of een andere krant. Keuze uit 4 weken de krant maandag t/m vrijdag, 6 weken de zaterdag krant of 8 weken digitaal lezen.

Gratis het AD lezen

Wil je profiteren van deze scherpe actie om 4 weken lang Gratis de krant te lezen. Kies je favorietenkrant en na 4 weken stopt de krant automatische. Het enige wat je betaald met deze actie zijn de bezorgkosten van slechts € 4.-. Start lekker je dag met het laatste landelijk en regionieuws. Je bepaalt zelf wanneer je abonnement start en hoe je de krant leest. Je hebt keuze uit 11 verschillende titels. Het abonnement stopt automatisch en de bezorgkosten zijn slechts € 4.- (eenmalig).

Hoe lekker is het om elke ochtend het laatste nieuws door te kunnen bladeren in je eigen regiokrant? Even geen gebruik van de smartphone en lekker ontspannen met de krant voor slechts € 1 per week. Je eigen krant 6 dagen per week in de bus en digitaal ontvangen voor slechts € 4.- totaal. Dit is pas een deal die je zeker niet wilt laten lopen. Extra leuk is dat je met je tijdelijke abonnee direct een gratis boek ontvangt.

Profiteer van deze actie

  • Deze actie is zolang de voorraad strekt. Op = Op.
  • Wil je meedoen moet je wel minimaal 18 jaar zijn.
  • Het abonnement stopt automatische na 4 weken.
  • De aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.
  • Wil je meer AD-aanbiedingen bekijken.

Elke dag de krant

Bij het nemen van een abonnement op het AD dagblad of een van de andere kranten betaal je bijna niets. Dit zijn de beste kranten van Nederland en nu extra goedkoop. Wil je liever andere kranten actie bekijken? We zetten ze even op een rijtje op Gratis247. En zeker, je leest het goed, dit kranten abonnement is tijdelijk en stopt automatisch. Je hoeft er zelf niet achteraan te gaan. Fijner kan niet. Profiteer van deze actie zolang ’t nog kan!

Gratis het AD of een andere krant

Wil je 4, 6 of 8 weken Gratis het AD lezen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!