Gratis Walter Wallet Pasjeshouder van ABN AMRO

Geplaatst op:
26/02/2017
Geldig tot:
12/12/2018
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Chique Pasjeshouder!

Gratis Walter Wallet t.w.v. € 39,95 bij een aanvraag van een nieuwe Creditcard! Een Ideale pasjeshouder voor op de vakantie.

Handige pasjeshouder

Zomervakantie in het vooruitzicht? Bereid u goed voor. Met een creditcard huurt u makkelijk een auto, reserveert u een hotelkamer of betaalt u snel bij een tolpoort. Nu de handige creditcardhouder Walter Wallet ter waarde van € 39,95 cadeau bij een nieuwe ABN AMRO Credit Card.

Vraag nu een Credit Card aan bij ABN AMRO en ontvang een Gratis Pasjeshouder t.w.v. € 39,95 cadeau! Een chique pasjeshouder voor alle losse pasjes. Heb je al een ABN AMRO privé betaalpakket? Dan is de creditcard volledig gratis.

De voordelen pasjeshouderGratis Walter Wallet t.w.v. € 39,95 bij een aanvraag van een nieuwe Creditcard! Een Ideale pasjeshouder voor op de vakantie. Snel naar ABN Amro. 

 • Perfect om in het buitenland of online te betalen.
 • Je krijgt wereldwijd en online betaalgemak
 • Bij na al uw aankopen zijn verzekerd
 • Credit Card zonder extra kosten bij een betaalpakket
 • Je kunt maar 1 x deelnemen aan deze aanbieding.
 • Ontvang een gratis luxe pasjes houder + Credit Card t.w.v € 39.95.
 • Voor meer financiële producten.

Nog geen klant van ABN AMRO?

De Credit Card is gratis en zonder extra kosten als u een Privé betaalpakket bij ABN AMRO afsluit. Daarmee heeft u alles om makkelijk uw dagelijkse bankzaken mee te regelen. Want u krijgt ook een betaalrekening met bankpas, en toegang tot Internet Bankieren. Als je niet tevreden over de aanbieding kunt u een klacht indienen met het klachtenformulier op www.abnamro.nl/klachtenregeling. Op de site leest u ook wat onze klachtenprocedure is.

Actievoorwaarden van deze actie

 • Deze actie loopt 22 mei 2018 t/m 1 juli 2018
 • Vraag via  www.abnamro.nl een Gratis Credit Card, of Gold Card aan.
 • Als de gratis aanvraag is gekeurd, krijgt u de pasjes houder t.w.v. € 39,95 cadeau.
 • U krijgt de chique pasjeshouder binnen 6 weken thuisgestuurd.

Wat is de Walter Wallet?

Met de Walter Wallet kunt u snel bij uw creditcard en andere pasjes. Heeft u veel pasjes? geen probleem. In de Walter Wallet kunt u 7 pasjes én uw papiergeld kwijt. Door het lichte gewicht draagt u de Walter Wallet makkelijk bij u.

Gratis Pasjeshouder!

Gratis Walter Wallet t.w.v. € 39,95 bij een aanvraag van een nieuwe Creditcard! Een Ideale pasjeshouder voor op de vakantie. Snel naar ABN Amro. 

Handige hulp voor je bankpas | De gratis Paspakker

Deze actie is verlopen!

Heb je moeite om je bankpas uit de automaat te halen? Met deze gratis Paspakker kun je moeiteloos en met minimale kracht je betaalpas uit de geldautomaat halen.

Gratis Paspakker van ABN-Amro

Er zijn veel mensen die moeite hebben met het vastpakken van uw betaalpas uit de geldautomaat? De pakker gaat u helpen en zorgt dat u op een eenvoudige manier de betaalpas kunt halen. Ga naar een ABN-Amro kantoor en haal gratis de Pakker op. Zoek hier het dichtstbijzijnde bankkantoor.

Wat is de PasPakker?

Met deze handige pakker kun je heel eenvoudig de betaalpas zonder veel kracht uit de bankautomaat halen. Een betaalpas uit de geldautomaat halen lijkt simpel. Dit niet voor iedereen zo eenvoudig. Vooral ouderen en mensen die last hebben van artritis, reuma of andere spier- of gewrichtsziektes hebben vaak moeite om deze kleine knijpbeweging te maken.
ol-md-10 offset-md-1 col-lg-8 offset-lg-2 col-md-11″>

Zo werkt het

 1. Na het pinnen komt uw betaalpas automatisch uit de automaat.
 2. Schuif de Pakker over uw betaalpas.
 3. Trek aan de Pakker om uw betaalpas uit de automaat te halen.
 4. Wil je meer informatie?
 5. Voor meer financiële tips kijk even hier.

De gratis Paspakker

Handige hulp voor je bankpas | De gratis Paspakker

Laat een reactie achter.