Gratis Gamma cadeaukaart t.w.v € 150

Geplaatst op:
15/10/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeaukaart t.w.v. € 150.-
Gamma cadeaukaart
Wissel je energieleverancier over naar Eneco voor een periode van 1 jaar en krijg een GAMMA cadeaukaart ter waarde van minstens 150 euro. Bruikbaar in winkels van GAMMA en online.

Gamma cadeaukaart t.w.v € 150

Overweeg je om energie te besparen door de isolatie van je huis te verbeteren? Of ben je van plan om andere projecten aan te pakken die bijdragen aan de duurzaamheid van je woning? Maak de overstap naar Eneco en ontvang niet alleen 100% groene stroom, maar ook een GAMMA cadeaukaart ter waarde van maximaal € 150 voor je volgende milieuvriendelijke project.

Stap over naar Eneco

Bent u aan het speuren naar een fris energiepakket voor elektriciteit en gas? Ga voor de betrouwbaarheid van een vasttariefcontract. Hiermee heeft u een duidelijk beeld van uw toekomstige kosten. U ontvangt te allen tijde 100% groene energie van eigen oogst: dit noemen we HollandseWind & Zon®. Bovendien assisteren we u bij het verlagen van uw energierekeningen. De Eneco-app biedt u inzicht in energievreters en voorziet u van handige bespaartips. Ga voor meer actie naar de acties van Eneco.

Zo doe je mee voor de Gamma cadeaukaart

  1. Sluit nu een energiecontract af
  2. Ontvang na de bedenktijd je GAMMA cadeaukaart
  3. Klaar om te klussen!

Stroom 1 jaar vast

€ 50 GAMMA Cadeaukaart
  • Hetzelfde tarief voor 1 jaar
  • Zekerheid voor de komende winter
  • Altijd verzekerd van 100% groene stroom

Stroom en gas 1 jaar vast

€ 150 GAMMA Cadeaukaart

  • Hetzelfde tarief voor 1 jaar
  • Zekerheid voor de winter, daarna opnieuw prijzen vergelijken
  • Altijd verzekerd van 100% groene stroom

Over Eneco

Eneco is een toonaangevende energieleverancier die actief bijdraagt aan de transitie naar duurzame energie in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hen terecht voor betaalbare en milieuvriendelijke oplossingen. Door nauwe samenwerking met diverse partners streeft Eneco ernaar om een groenere toekomst voor Nederland te realiseren, waarbij zij aanzienlijke investeringen doen in duurzame energieprojecten.

Dagelijks voorzien zij miljoenen klanten van groene stroom, waardoor gezamenlijk significante vooruitgang wordt geboekt in de energietransitie. De bescherming van privacy staat hoog in het vaandel bij Eneco, en daarom voldoen zij strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Het waarborgen van de vertrouwelijkheid en veiligheid van persoonlijke gegevens is een essentiële vereiste bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Hierdoor garandeert Eneco dat jouw persoonlijke informatie met de grootste zorg wordt behandeld en beveiligd, zodat jij onbezorgd kunt genieten van duurzame energievoorziening. Jouw privacy blijft te allen tijde gewaarborgd en in jouw handen.

Gratis Gamma cadeaukaart t.w.v € 150

Gratis Gamma cadeaukaart t.w.v € 150

Laat een reactie achter.