Gratis Dr. Oetker La Mia Familia pizza breekbrood

Geplaatst op:
16/10/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Geld Terug Actie!
Dr. Oetker

Ontdek de unieke kans om Dr. Oetker La Mia Familia pizza breekbrood  gratis te proberen. Beschikbaar in een verrukkelijke smaaken. Een geld terug Actie die je niet mag missen.

Dr. Oetker La Mia Familia pizza breekbrood

Ontvang nu een gratis proefexemplaar van Dr. Oetker La Mia Familia pizza breekbrood in de smaak van jouw keuze! Maak een keuze tussen 4-Kaas of Romige Tomaat & Peper. Schaf een deelnemende verpakking La Mia Familia aan bij Albert Heijn of een andere supermarkt, inclusief online winkels, en krijg het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 3 november of totdat het maximum van 6.000 cashbacks is bereikt. Zorg ervoor dat je de kassabon bewaart. Voor de volledige actievoorwaarden klik hier.

Ontdek nu gratis Dr. Oetker La Mia Familia pizza breekbrood in jouw favoriete smaak. Geniet van dit dubbelgevouwen flatbread met heerlijke vullingen. Koop een pak Dr. Oetker La Mia Familia pizza breekbrood aan bij een Albert Heijn, Jumbo, of een andere supermarkt, inclusief online winkels, en krijg het volledige aankoopbedrag terug. Deze lekkernijen zijn te vinden in het vriesvak. Profiteer van deze aanbieding vóór zondag 3 november of totdat het maximum van 6.000 cashbacks is bereikt. Vergeet niet om je kassabon te bewaren. Alle details van deze actie zijn hier te vinden.

Zo werkt het

Krijg vanaf maandag 14 oktober tot en met zondag 3 november 2024 het volledige aankoopbedrag terug van één La Mia Familia naar keuze. Doe snel mee met de actie, want op=op!

  1. Koop één van de La Mia Familia producten bij Albert HeijnJUMBOPLUS of een andere supermarkt in Nederland naar keuze.
  2. Bewaar en fotografeer je kassabon.
    Ook een bon in PDF van online aankopen zijn mogelijk!
  3. Klik op onderstaande button en claim je geld terug.
  4. Ontvang binnen 1 week het aankoopbedrag terug.
  5. Deel La Mia Familia met vrienden en familie!

Ontdek nu de Piadina, een traditioneel Italiaans gerecht dat nu ook verkrijgbaar is in Nederland in 2 heerlijke smaken. Elke verpakking bevat twee dubbelgevouwen flatbreads die binnen enkele minuten in de airfryer of oven klaar zijn. Of je het nu als snack, tussendoortje, bij de maaltijd of tijdens de borrel wilt nuttigen, de keuze is aan jou.

Gratis Dr. Oetker La Mia Familia pizza breekbrood

La Mia Familia pizza breekbrood

Laat een reactie achter.