Gratis Remia Mama Asia Saus t.w.v. € 2,39

Geplaatst op:
09/09/2023
Geldig tot:
01/10/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Remia Saus
Remia Mama Asia Saus

Doe mee en proef gratis één van de drie nieuwe Mama Asia sauzen van Remia. Deze sauzen zijn verkrijgbaar in de smaken Korean BBQ, Korean Mayo en Teriyaki

Gratis Remia Mama Asia Saus

De actieperiode loopt van 9 september 2024 tot en met 13 oktober 2024. Door mee te doen, krijg je de kans om de Remia Mama Asia sauzen te testen ter waarde van € 2,39. Je kunt tot en met 31 oktober 2024 gebruikmaken van de cashbackmogelijkheid.

Wil je de smaken van Azië ontdekken in je eigen keuken? Doe mee en proef gratis één van de drie nieuwe Mama Asia sauzen van Remia! Deze heerlijke sauzen zijn speciaal ontwikkeld om de smaken van de Aziatische keuken eenvoudig binnen handbereik te brengen. Met de varianten Korean BBQ, Korean Mayo en Teriyaki kun je jouw gerechten een exotisch tintje geven, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan.

De Korean BBQ saus

Deze saus combineert het zoete en pittige van traditionele Koreaanse barbecuesaus. Perfect voor het marineren van vlees en dipsaus bij gegrilde groenten. Heb je een barbecue gepland of gewoon zin om je maaltijd een spannende twist te geven? Dan is deze saus een absolute aanrader.

De Remia Korean Mayo saus 

Dit is een romige en licht pittige mayonaise geïnspireerd op de Koreaanse keuken. Deze saus is een geweldige aanvulling op je broodje, salade, en zelfs dipsaus voor bij frietjes. De subtiele pittigheid van de saus geeft net dat beetje extra smaak, zonder te overheersen. Het is een makkelijke manier om je dagelijkse maaltijden om te toveren tot iets bijzonders.

De Teriyaki saus

Een klassieker uit de Japanse keuken. Deze zoete en hartige saus is ideaal voor het glazuren van kip, rundvlees of tofu. Of je nu een snelle wokschotel maakt of een uitgebreid diner bereidt, met deze saus zet je altijd iets lekkers op tafel. De rijke smaak van sojasaus en de zoete ondertonen maken het een favoriet voor jong en oud.

Meedoen is eenvoudig!

Haal een van deze heerlijke Mama Asia sauzen bij de supermarkt en proef ze zelf. De actieperiode loopt van 9 september 2024 tot en met 13 oktober 2024, wees er snel bij. Het mooie is dat je geen risico loopt: door deel te nemen, krijg je de kans om deze sauzen ter waarde van € 2,39 gratis te testen. En je kunt tot en met 31 oktober 2024 gebruikmaken van de cashbackmogelijkheid.

Waar wacht je nog op? Of je nu kiest voor de zoete en pittige Korean BBQ, de romige Korean Mayo of de klassieke Teriyaki, met de Mama Asia sauzen van Remia breng je in een handomdraai de authentieke smaken van Azië in je keuken. Wil je meer geld terug acties bekijken?

Gratis Remia Mama Asia Saus t.w.v. € 2,39

Gratis Remia Mama Asia Saus t.w.v. € 2,39

2 Reacties op "Gratis Remia Mama Asia Saus t.w.v. € 2,39"

  1. Kan nergens gegevens invullen

  2. hallo Martin

    De actie is net verlopen. Sorry we hebben hem iets te laat offline gehaald.

    Fijne dag

    Team Gratis247

Laat een reactie achter.