Gratis Receptenboek van Lassie

Geplaatst op:
20/10/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis receptenboek
Gratis Receptenboek van Lassie

Voor iedereen die lekker en gezond wil koken kun je bij Lassie een Gratis receptenboek aanvragen. Alle 30 gerechten zijn klaar binnen 30 minuten zonder veel gedoe.

Gratis receptenboek aanvragen 

Lassie heeft een uitgebreid receptenboek van 58 pagina’s samengesteld voor iedereen die gezond wilt koken. Laat je inspireren door verrassend lekkere recepten die snel op tafel staan en gezond en lekker zijn. Alle 30 gerechten zijn klaar binnen 30 minuten en kunnen direct gegeten worden. Het gratis receptenboek is via een PDF-bestand te downloaden.

Elke dag lekker en gezond koken? Dat kan iedereen. Laat je meenemen door het Lassie Gratis receptenboek vol met mooie afbeeldingen van recepten die zonder veel gedoe op tafel kunnen. Recepten voor gezinnen met kinderen, voor de echte vega lovers, mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders en voor je wat meer tijd hebt om uit te pakken.

Hou je van koken

De recepten van Lassie zijn met het Gratis receptenboek binnen 30 minuten klaar. Mocht je net iets meer tijd en zin hebben om wat langer te willen koken? Om een speciaal gerecht een risotto te willen klaar maken. Dit gaat net zo goed, alleen het is wat uitgebreider. Je bent alleen iets langer bezig.

Je kunt de iets langer koken recepten in het Gratis receptenboek. Of bekijk het recept Ovenrisotto met champignons, een van de favorieten van veel mensen die iets langer willen gaan koken. Veel ideeën vind je terug in het Lassie receptenboek. Zo maak je altijd snel iets lekkers en gezonds voor op je bord. Download nu het gratis kookboek met gezonde recepten die zonder te veel gedoe zo klaar zijn.

Wil je iets anders koken

Zin om iets nieuws te proberen, net even anders? In het receptenboek vind je diverse recepten met couscous, bulgur of quinoa. Deze granen en zaden zijn goed om je smaak en voedingskeuze lekker te variëren. En ze hebben een korte bereiding nodig. Bekijk de net iets anders recepten in ons Gratis receptenboek en bekijk alle verrassende producten van Lassie. Voor meer leuke tips voor eten kijk even op Gratis247.

Binnen 30 minuten bereid je al onze gerechten, maar als je wat meer tijd hebt en zin hebt in een speciaal gerecht zoals risotto, dan is dat zeker mogelijk. Het is net zo eenvoudig en smakelijk als onze andere recepten, maar je besteedt er gewoon wat meer tijd aan. Ga jij dit weekend de keuken in voor een culinair avontuur?

Ontdek onze uitgebreidere recepten in ons kookboek. Of probeer ons favoriete recept voor Ovenrisotto met champignons als je dit weekend wat meer tijd hebt.

Alle benodigde inspiratie vind je in het Lassie receptenboek. Zo kun je altijd snel en moeiteloos iets lekkers en gezonds op tafel zetten. Download nu ons gratis kookboek met gezonde recepten die in een handomdraai klaar zijn.

Gratis Receptenboek van Lassie

Gratis Receptenboek van Lassie

2 Reacties op "Gratis Receptenboek van Lassie"

  1. Heerlijk met restjes groente

  2. Heerlijk met restjes groente een beetje gehakt en wat paprikapoeder heeeeerlijk

Laat een reactie achter.