Gratis winkelen met Scoupy.

Geplaatst op:
01/01/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Ga 1 minuut gratis winkelen!
1 minuut gratis winkelen met Scoupy.

Gratis shoppen wie wil dat niet! Shop je dagelijkse boodschappen en ga Gratis winkelen bij Scoupy! Tot wel 100% Cashback op vele A-merken. Doe er je voordeel mee.

Ga Gratis winkelen?

Het leuke van deze actie is dat je gewoon je dagelijkse boodschappen kunt doen en Gratis winkelen. Upload de kassabon van een willekeurige supermarkt of drogisterij met een minimale waarde van € 10,- en maak kans op gratis shoppen. Meld je Gratis aan voor de nieuwsbrief en nieuwsberichten! Je krijgt een seintje bij weer te gekke acties voor je klaarstaan. Dit kun je geheel naar voorkeur instellen in je persoonlijke account.

  • Doe je dagelijkse boodschappen zo je altijd doet.
  • Upload je kassabon van € 10,- of meer.
  • Je maakt kans op 1 minuut gratis shoppen!
  • Wil je deze actie bekijken  en Gratis winkelen?
  • Vind je “Geld Terug Acties” leuk? Kijk even hier.

Hoe kan ik meedoen met Scoupy?

Scoupy is gratis en voor iedereen. En je mag meedoen met de gratis Scoupy app. Tip! Check voor je naar de supermarkt gaat, de beschikbaarheid van de cashbackacties zo weet aan welke acties je mee kunt doen. Inmiddels zijn er zeker 2,2 miljoen consumenten die de gratis Scoupy app gebruiken. Doe mee en download de app vanuit je store. Bij online boodschappen doet kun je meedoen.

Om jouw aanvraag te verwerken hebben wij een overzicht van je bestelling met de producten en bedragen en een betaalbewijs nodig. Dit is een (digitale) factuur, pinbon, en/of screenshot van het betaalbewijs zijn, inclusief de winkelnaam en bon-details datum en tijd.

  • Download de app vanuit je store.
  • Maak je persoonlijke account aan.
  • Zo krijg je toegang tot alle acties.

Gratis winkelen met Scoupy

Gratis winkelen wie wil dat niet! Shop je dagelijkse boodschappen en maak kans op 1 minuut gratis winkelen die Scoupy je aanbied! Tot 100% Cashback op A-merken.

Laat een reactie achter.