Gratis winkelen met Scoupy.

Geplaatst op:
01/01/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ga 1 minuut gratis winkelen!

Gratis shoppen wie wil dat niet! Shop je dagelijkse boodschappen en ga Gratis winkelen bij Scoupy! Tot wel 100% Cashback op vele A-merken. Doe er je voordeel mee.

Ga Gratis winkelen?

Het leuke van deze actie is dat je gewoon je dagelijkse boodschappen kunt doen en Gratis winkelen. Upload de kassabon van een willekeurige supermarkt of drogisterij met een minimale waarde van € 10,- en maak kans op gratis shoppen. Meld je Gratis aan voor de nieuwsbrief en nieuwsberichten! Zo krijg je altijd als eerste een seintje als er weer te gekke acties voor je klaarstaan. Dit kun je geheel naar voorkeur instellen in je persoonlijke account.

  • Doe je dagelijkse boodschappen zoals je altijd doet.
  • Upload je kassabon van € 10,- of meer.
  • Je maakt kans op 1 minuut gratis shoppen!
  • Wil je deze actie bekijken  en Gratis winkelen?
  • Vind je “Geld Terug Acties” leuk? Kijk dan even hier.

Hoe kan ik meedoen met Scoupy?

Scoupy is gratis en voor iedereen. En je mag meedoen met de gratis Scoupy app. Tip! Check voordat je naar de supermarkt gaat de beschikbaarheid van de cashbackacties zodat je weet aan welke acties je mee kunt doen. Inmiddels zijn er meer dan 2,2 miljoen consumenten die de gratis Scoupy app gebruiken. Doe ook mee en download de app vanuit je store. Ook als je online boodschappen doet kun je meedoen.

Om jouw aanvraag te verwerken hebben wij een overzicht van je bestelling met de producten en bedragen en een betaalbewijs nodig. Dit kan een (digitale) factuur, pinbon, en/of screenshot van het betaalbewijs zijn, inclusief de winkelnaam en bon-details zoals datum en tijd.

  • Download de app vanuit je store.
  • Maak je persoonlijke account aan.
  • Zo krijg je toegang tot alle acties.

Gratis winkelen met Scoupy

Gratis winkelen wie wil dat niet! Shop je dagelijkse boodschappen en maak kans op 1 minuut gratis winkelen die Scoupy je aanbied! Tot 100% Cashback op A-merken.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!