Zorgverzekering met Gratis tandongevallen

Geplaatst op:
16/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Beste betaalbare zorgverzekering
Zorgverzekering 2023 Wat betekent dit voor u?

De zorgverzekering 2023! UnitedConsumers is de beste en goedkoopste zorgverzekering. Gratis tandongevallen-verzekering en tot 20% korting op aanvullende verzekeringen.

Zorgverzekering 2023 vanaf € 127.45

Na u inschrijving ontvangt u een overzicht van alle wijzigingen voor de zorgverzekering. U ontvangt 5 belangrijke tips waar je zeker gebruik van kunt maken. Van u huidige zorgaanbieder ontvangt u een bericht bij het bekend worden van de premies. Wist u dat de Zorgverzekering 2023 van UnitedConsumers een prima betaalbare en goede zorgverzekering is. Deze zorgverzekering sluit u af bij VGZ! Door de grote keuze is er altijd wel een zorgverzekering die bij u persoonlijke omstandigheden past. U krijgt nu 5% korting op de basisverzekering en 20% korting op alle aanvullende verzekeringen en dat is mooi meegenomen. Zo bent u uitstekend verzekerd tegen de beste en laagste premie en gaat maandelijks niet te veel betalen.

UnitedConsumers werkt samen met VGZ en bieden zo verschillende zorgpolissen aan tegen een lage prijs. Deze zorgverzekeringen zijn inhoudelijk hetzelfde, alleen via UnitedConsumers ontvangt u de hoogste korting op een zorgverzekering. Met deze verzekering bent u verzekerd van een betrouwbare verzekering tegen de beste en betaalbare premie!

Zorgverzekering 2023 Wat betekent dit voor u?Zorgverzekering 2023 Wat betekent dit voor u? 2023 Wat betekent dit voor u? 2023 Wat betekent dit voor u?

Ga voor de beste keuze

  • Tot 20% korting op aanvullende verzekeringen.
  • Gratis tandongevallen-verzekering.
  • Bespaar jaarlijks gemiddeld € 135,00.
  • Klanten beoordelen UnitedConsumers met een 9,1.
  • 5 tips voor het kiezen van uw zorgverzekering.
  • Heb je interesse? Ga naar de website.
  • Voor meer zorg aanbiedingen kun je even hier kijken.
  • Direct een zorgadviseur aan de lijn
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.3
  • Eenvoudig declareren met de UC Zorg app

De Basisverzekering

De basisverzekering is voor iedereen verplicht! U maakt zelf de keuze welke basisverzekering u wilt afsluiten. U heeft de keuze uit de budget-, natura-, of restitutiepolis. Er zijn veel keuzes en verschillen in vergoeding. Het is wel zo dat het verplicht eigen risico wordt jaarlijks door de overheid vastgesteld wordt en geldt voor iedere verzekerde in Nederland. Met de vraag waarom u een eigen risico moet betalen en voor welke zorg dit eigen risico geldt, lees u op de site.

De Aanvullende verzekering, fysiotherapie, alternatieve zorg en brillen/lenzen vallen niet onder de basisverzekering. Wilt u dat deze betaald worden door de verzekering moet u een aanvullende verzekering afsluiten. Dit geldt voor de tandarts Tandartsverzekering bij 18 jaar of ouder. Tandzorg voor volwassenen vanaf 18 jaar wordt niet vergoed uit de basisverzekering. Gelukkig kunt u hier een tandartsverzekering voor afsluiten. Welk pakket sluit het beste aan op uw wensen?

Zorgverzekering 2023

Zorgverzekering 2023 Wat betekent dit voor u?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!