Gratis Movies en extra Tv zenders bij Ziggo

Geplaatst op:
22/03/2020
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis onbeperkt films kijken!
Gratis Movies en extra Tv zenders bij Ziggo

Bij Ziggo kun je nu als klant onbeperkt films, Series en sportkanalen bekijken. Ook kun je kosteloos 1 maand gratis thuis sporten met Fit at Home.

Ziggo helpt de thuisblijvers

Heeft u een abonnement bij Ziggo? Want voor alle vaste klanten zijn er nu films, live sport en extra Tv zenders te bekijken. Laat je de komende weken verrassen met films en live sport als cadeau van Ziggo. toch! Door het coronavirus is ons normale leven een beetje op z’n kop gezet. Werk je nu thuis terwijl de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken hebben de klanten van Ziggo komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin. En dat is nog niet alles je kunt kosteloos 1 maand gratis thuis sporten met Fit at Home.

Gratis Movies en SportGratis Movies en extra Tv zenders bij Ziggo

  • Gratis Movies, sporten extra tv zenders kijken.
  • Dit is voor de komende periode en 7 dagen per week.
  • Ook te bekijken op tablet en smartphone.
  • Nog geen abonnee van deze provider?
  • Wil je meer informatie kijk even hier.
  • Voor meer Ziggo acties moet je hier zijn.

Nog geen klant bij ziggo?

Wil je gebruik maken van deze actie moet je wel Ziggo klant zijn. Ben je dat nog niet dan kun natuurlijk overstappen naar het alles in een pakket. Als je een abonnement neemt op Ziggo Movies & Series XL, dan ontvang je de eerste maand gratis. Daarna stopt het abonnement automatisch.

Deze actie is gratis en voor alle mensen met een abonnement. Je kunt nu gratis alle topfilms bekijken. Let op! Geef je snel op, zodat je dan gelijk kunt starten. Na deze periode kun je verder kijken voor € 11.95 per maand en maandelijks opzeggen.

De komende weken gaan we massaal thuiswerken. Een goed stabiel internet, sterke telefoonverbinding zijn nu belangrijker dan ooit en de netwerken spelen daarin een belangrijke rol. De beschikbare capaciteit is daarvoor ruim voldoende en ze zijn er klaar voor. Ze doen er alles aan om de thuiswerkers ongestoord hun werk te laten doen. Wat niet onbelangrijk is dat ze het onderhoud dat normaal ingepland stond word uitgesteld.

Gratis Movies en sport bij Ziggo!

Gratis Movies en extra Tv zenders bij Ziggo

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!