Woudagemaal munt Gratis omwisselen voor 5 euro

Geplaatst op:
11/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis omwisselen!
Woudagemaal munt Gratis omwisselen voor 5 euro

Voor alle muntverzamelaars is er nu het officiële € 5.- munt Woudagemaal. Ter ere van het 100-jarig bestaan kun je dit officiële € 5.- munt stuk omwisselen voor een € 5.- munt.

Wissel de munt Woudagemaal Gratis om!

Het nieuws is eruit! Het Ministerie van Financiën heeft officieel aangekondigd dat de nieuwste Nederlandse 5 Euro herdenkingsmunt ter ere van het 100-jarig bestaan van het Woudagemaal in Friesland om te wisselen is voor een € 5.- muntstuk. Het enige wat u betaald is € 1.95 voor de verzendkosten. Wist u dat deze nieuwe munt is gemaakt door de officiële munt afdeling van het ministerie van financiën? Deze munt is door de echte verzamelaars goed ontvangen en maken zo dit officiële muntstuk erg gewild.

Deze prachtige herdenkingsmunt wordt geslagen op 7 oktober 2020 tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van het Woudagemaal en wordt vanaf dat moment binnen 5 werkdagen geleverd. Schrijf je snel in, zo weet je zeker dat je er gratis een thuisontvangt. Het enige wat je betaald is € 1.95 in de verzendkosten.

Uniek muntstukWoudagemaal munt Gratis omwisselen voor 5 euro

  • Actie is exclusief € 1.95 voor de verzendkosten.
  • Er is geen aankoop verplichting met deze eenmalige actie.
  • Profiteer van de kans op een mooie unieke Munt.
  • Heeft u interesse in de actie? Lees hier meer informatie.
  • Vind je het leuk om meer gratis producten of gratis spullen te scoren?

Start een prachtige verzameling

Deze munt is een speciale herdenkingsmunt en de actie is 100% zonder enig risico. Deze bijzondere € 5,- is een wettig betaalmiddel in Nederland. Hiernaast heeft u nog de speciale 100% tevreden, of anders geld terug garantie.

Heeft u interesse laat het weten door vandaag in te schrijven en direct gebruik te maken van deze actie. Deze actie is samen met Muntonline tot stand gekomen en voor alle informatie verwijs ik u graag naar de website. Bestel nu het strikt gelimiteerde muntstuk met de prachtige fotoafdruk van het Woudagemaal en onze koning Willem-Alexander met baard.

Maximaal 1 muntstuk per huisadres. Dit is een prachtig exemplaar van het Woudagemaal. U kunt de eerste zijn die de vergulde 5 euromunt met opdruk mag bemachtigen. De nieuwe officiële portretten op de munten zijn krachtig, glamoureus en zelfbewust. De eerste munten zijn met groot enthousiasme ontvangen en maken de collectie extra gewild. Wij wensen u veel plezier met dit exemplaar, wat een mooie aanvulling zal zijn voor je munten collectie.

Gratis Muntstuk Woudagemaal!

Woudagemaal munt Gratis omwisselen voor 5 euro

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!