Win Prenatal cadeaukaart voor Negenmaandenbeurs

Geplaatst op:
06/12/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win cadeaukaart t.w.v. € 250.-.
Win Prenatal cadeaukaart t.w.v. € 250.- voor Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs 2019 komt er weer aan tijd om alle gebeurtenissen goed in de gaten te houden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win een Prenatal cadeaukaart t.w.v. € 250.-.
Win Prenatal cadeaukaart t.w.v. € 250.- voor Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs nieuwsbrief

Met deze actie kun je gratis deelnemen en een Prenatal cadeaukaart t.w.v. € 250.- winnen. Kom naar negen maandenbeurs en bezoek gratis de huishoudbeurs met een kaartje van € 15.95 in plaats van € 19.50. Bestel de kaartjes eenvoudig online met een hoge korting. Je kunt terecht op deze negen maandenbeurs van 20 februari tot en met 24 februari 2019.

Alles voor kinderenWin Prenatal cadeaukaart t.w.v. € 250.- voor Negenmaandenbeurs

Bevestiging per e-mail.

Per e-mail ontvang je een bevestiging met een link naar de toegangskaarten die je kunt uitprinten. Mocht je Jouw toegangskaart kwijt zijn, kun je deze alsnog uitprinten via de bevestigingsmail. De barcode op Jouw toegangskaart is persoonlijk en uniek. Het toegangsbewijs kan één keer gescand kunnen worden bij de Negen maandenbeurs en je éénmalig toegang tot de beurs krijgt. Breng een bezoek aan de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Maak gebruik van de mega scherpe aanbiedingen en er zijn vele prijzen te winnen.

Kaartjes voor Negenmaandenbeurs!

Win Prenatal cadeaukaart t.w.v. € 250.- voor Negenmaandenbeurs

Laat een reactie achter.