2 Gratis avondkaarten voor Negenmaandenbeurs

Geplaatst op:
17/01/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis tickets!
2 Gratis avondkaarten voor Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs 2022 komt er weer aan. Vul je gegevens in en ontvang een e-mail met een unieke code voor 2 gratis avondkaarten. Kom gezellig shoppen!

Negenmaandenbeurs 

Met deze actie kun je gratis deelnemen aan de negenmaandenbeurs. Kom naar negen maandenbeurs en bezoek gratis de huishoudbeurs met dit vrij kaartje. Bestel de kaartjes eenvoudig online en ontvang een speciale code. Je kunt terecht op deze negen maandenbeurs van donderdag 16 of vrijdag 17 februari 2023 van 17.00-21.00 uur. Plaats: RAI Amsterdam. Wil je overdag naar de negenmaandenbeurs? Koop hier je kaartje.

Ga weer heerlijk shoppen, genieten en van alles proberen tijdens de Negenmaandenbeurs! Het evenement dat je als (aanstaande) mama niet mag missen! Je vindt er alles voor je zwangerschap en baby en veel meer leuke activiteiten! Dat wordt genieten!

Ontvang Gratis code per mail!

Bij deelname aan deze ontvangt je een mail met een toegangsticket. Bekijk snel wat je allemaal kunt ondernemen op de Negenmaandenbeurs. Om mee te doen aan deze actie, dient u woonachtig te zijn in Nederland. Na u inschrijving doet u automatisch mee aan de verloting van diverse cadeaukaarten. De winnaar wordt uiterlijk 28 mei 2022 bekend gemaakt. Met de winnaars wordt contact opgenomen via het opgegeven mailadres.

Alles voor kinderen

  • Toegang op donderdag 16 óf vrijdag 17 mei 2023 van 17.00 – 21.00 uur. Locatie: RAI Amsterdam.
  • Kom gezellig naar deze beurs en geniet van alle kortingen en informatie.
  • Bestel hier je gratis Kaarten voor de Negenmaandenbeurs.
  • Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van de Negenmaandenbeurs.
  • Wilt u meer leuke uitje en kortingen bekijken?

Bevestiging per e-mail

Per e-mail ontvang je een bevestiging met een link naar de toegangskaarten die je kunt uitprinten. Mocht je je toegangskaart kwijt zijn, kun je deze alsnog uitprinten via de bevestigingsmail. De barcode op je toegangskaart is persoonlijk en uniek. Het toegangsbewijs kan een keer gescand worden bij de Negen maandenbeurs en waar je eenmalig toegang tot de beurs krijgt. Breng een bezoek aan de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Maak gebruik van de scherpe aanbiedingen en de vele prijzen die je kunt winnen.

Gratis kaartjes voor Negenmaandenbeurs!

2 Gratis avondkaarten voor Negenmaandenbeurs

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!