Maak kans op gratis Sony koptelefoon

Geplaatst op:
12/08/2019
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Test deze koptelefoon!
Maak kans op gratis Sony koptelefoon, wil je hem testen?

Waar luister je het liefste muziek? Beantwoordt een aantal vragen die ze graag wil weten en maak kans op deze luxe Sony koptelefoon.

Test een Sony koptelefoon

Wil je kans maken op deze luxe snoerloze Sony koptelefoon met noise cancelling? Geef snel antwoordt op een vraag en je maakt direct kans op een van de vele koptelefoons. Ben je de winnaar dan ontvang je automatische bericht en worden de Sony koptelefoon gratis thuis bezorgt. Het kost niets en iedereen kan meespelen. Zo kun jij optimaal genieten van je muziek. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!

Relax muziek luisteren

Met deze luxe koptelefoon kun je volledig draadloos naar muziek luisteren. Dat kan via je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch en diverse andere mogelijkheden, hoe handig is dat. De prima passende kop telefoon werken via een Bluetooth systeem en hebben een luisterbereik van ongeveer 5 uur. Als de accu leeg is, kun je hem zonder problemen opladen met de meegeleverde oplader.

Het laden gaat snel en eenvoudig want binnen 15 minuten heeft de oplader al voor 3 uur luistermuziek gereed. De koptelefoon reageert direct als je ze op je oren zet want ze gaan dan automatisch aan en maken meteen verbinding. Ben je klaar met luisteren en je haalt ze uit je oren dan gaan ze vanzelf uit. Doordat de koptelefoon Siri ondersteunt, bedien je ze spraakgestuurd.

Doe gratis mee

  • Kosteloos meedoen zonder verplichtingen.
  • Na de test procedure is de koptelefoon voor jou.
  • De winnaar krijgt automatische bericht.
  • De koptelefoon¬†word gratis bezorgt.
  • Wil je meer prijzen winnen? Dat kan dan hier.

Maak kans op gratis Sony koptelefoon

Maak kans op gratis Sony koptelefoon, wil je hem testen?

Een Reactie op "Maak kans op gratis Sony koptelefoon"

  1. ik ze al 10 jaar

Laat een reactie achter.