Kans op GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro

Geplaatst op:
19/02/2018
Geldig tot:
05/06/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis GAMMA cadeaupas
Kans op een GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro

Wil je een GAMMA cadeaupas t.w.v. € 50,- ontvangen van het Oranje Fonds. Beantwoord de vraag ‘Welke activiteiten worden georganiseerd tijdens NLdoet’ en maak direct kans!

Win een GAMMA cadeaupas

Iedereen maakt kans op een Gamma cadeaupas t.w.v. 50 euro bij het beantwoorden van een vraag van het Oranje Fonds. Ben je een van de winnaars, stel eenvoudig jouw eigen cadeaupakket samen met deze GAMMA cadeaupas van 50 euro. Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020 NLdoet, Dit doen ze samen met duizenden organisaties in het hele land. En dat betekent dat NLdoet die de grootste vrijwilligersactie organiseert van heel Nederland.

Kans op GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro   Kans op 50 euro    Kans op GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro

Het oranje fonds

Het bekende Oranje Fonds steunt vele organisaties en initiatiefnemers die het mogelijk maken dat iedereen mee kan doen in onze Nederlandse samenleving. Dit organiseren ze met geld, kennis en veel aandacht. Vrijwilligers hebben daarin een belangrijke rol en dat stimuleren ze door mee te doen met NLdoet. Iedereen er voor elkaar en niemand staat er alleen voor. Doe je mee?

Dit is nog niet alles, het oranje fonds verloot 50 Gamma cadeaupassen t.w.v. € 50.-. Met die cadeaubon kun bij Gamma de leukste artikelen kopen, een dubbel voordeel! Wil je meer nieuwsbrief acties bekijken?

GAMMA partner van NLdoet

GAMMA is in 2020 weer partner van het Oranje Fonds NLdoet. Met zijn alle klussen voor een beter Nederland samen met NLdoet past helemaal bij GAMMA. Dit is de reden dat GAMMA graag helpt om die NLdoet-klussers alles te herstellen en het weer mooi achter kunnen laten. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

Wat moet je weten

  • Beantwoord de vraag: Welke activiteiten worden georganiseerd tijdens NLdoet?
  • Meedoen is helemaal Gratis.
  • Maak kans op een van de 50 Gamma cadeau passen.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.
  • Bekijk ook deze NLdoet actie!
  • Veel plezier op deze 2 klusdagen.

Win een GAMMA cadeaupas!

Kans op een GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!