Kans op GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro. Stopt bijna!

Geplaatst op:
22/03/2018
Geldig tot:
25/03/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis GAMMA cadeaupas
Kans op GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro!

Ben je een van de vele vrijwilligers? Geef antwoord op de vraag van NLDoet en maak direct kans op 1 GAMMA cadeaupas t.w.v. € 50,-.

Win een GAMMA cadeaupas

Iedereen maakt kans op een GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro die je kunt winnen bij het Oranje Fonds. Elk jaar organiseert het Oranje Fonds met diverse organisaties op 15 en 16 maart een van de grootste vrijwilligersacties van Nederland.  Zet jij je weleens in voor het goede doel? Beantwoord deze vraag en maak kans op een GAMMA cadeaukaart t.w.v. € 50,-. Ben je een van de winnaars, stel eenvoudig jouw eigen cadeaupakket samen met deze 50 euro.

Het oranje Fonds

Het Oranje Fonds is een van de vele goede doelen die Nederland rijk is. Het steunt sociale organisaties en de vele initiatiefnemers die zorgen dat iedereen mee kan doen in de Nederlandse samenleving. Ze doen dat met geld die ze ontvangen van gulle gevers en collectes bij de mensen thuis. De vrijwilligers die hier aan meedoen hebben hierin een zeer belangrijke rol. Het mooie is dat we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Doe je mee? Voor meer leuke goede doelen acties kijk in de rubriek goede doelen.

Het Oranje Fonds geeft een GAMMA cadeau weg!

Kans op GAMMA cadeaupas t.w.v. 50 euro!

Laat een reactie achter.