Setje van 5 Gratis ansichtkaarten van het Oranje Fonds

Geplaatst op:
19/12/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeaupas
Setje van 5 Gratis ansichtkaarten van het Oranje Fonds

Wil je een setje van 5 Gratis ansichtkaarten van het Oranje Fonds ontvangen. Beantwoord enkele stellingen en de 5 gratis ansichtkaarten komen direct naar je toe.

5 Gratis ansichtkaarten van het Oranje Fonds

Door het beantwoorden van enkele vragen van het Oranje Fonds ontvang je een mooi setje ansichtkaarten. Het Oranje Fonds organiseert deze mooie actie om mensen dichter bij elkaar te brengen. Dit doen ze samen met duizenden organisaties in het hele land. Stel je nu eens voor, Nederland met meer contact en betrokkenheid. Een land waarin we aandacht hebben voor elkaar, zeker in deze lastige corona tijd. Ben je benieuwd hoe jij een bijdragen kunt leveren? Reageer op de stellingen en kom erachter. Voor de moeite ontvang een setje van 5 gratis ansichtkaarten!

 

Setje kaarten van het Oranje Fonds       Setje van 5 Gratis ansichtkaarten van het Oranje Fonds       Setje van 5 Gratis ansichtkaarten van het Oranje Fonds

Het oranje fonds

Het bekende Oranje Fonds steunt vele organisaties en initiatiefnemers die het mogelijk maken dat iedereen mee kan doen in onze Nederlandse samenleving. Dit organiseren ze met geld, kennis en veel aandacht. Vrijwilligers hebben daarin een belangrijke rol en dat stimuleren ze door mee te doen met NLdoet. Iedereen er voor elkaar en niemand staat er alleen voor. Doe je mee? Dit is nog niet alles, het oranje fonds geeft voor je moeite een stel Gratis ansichtkaarten weg. Wil je meer Gratis spullen en Gratis Producten bekijken?

Partner van NLdoet

Veel bedrijven zijn in 2021 weer partner van het Oranje Fonds. Met zijn allen gaan we voor een beter Nederland en samen met het Oranje Fonds past dit helemaal bij ons. Dit is de reden dat deze bedrijven graag helpen om die NLdoet uitstraling voort te zetten om de Nederlandse inwoners gelukkiger te maken. Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

Wat moet je weten

  • Beantwoord de vragen en ontvang de ansichtkaarten.
  • Meedoen is helemaal Gratis.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen.
  • Bekijk ook deze NLdoet actie!
  • Veel plezier op deze 2 klusdagen.

5 Gratis ansichtkaarten

Setje van 5 Gratis ansichtkaarten van het Oranje Fonds

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!