Win een Ring deurbel Speel het Memory spel

Geplaatst op:
29/03/2019
Geldig tot:
19/07/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Ring deurbel!
Win een Ring deurbel Speel het Memory spel
Doe gratis mee met het memory spel en win een Ring deurbel t.w.v. € 199.-. Met deze video deurbel kun je zien wie er voor de deur staat. Speel gratis het spel en win!

Win een Ring deurbel

Speel mee met het memory spel en maak kans op een Ring deurbel. Deelname aan deze actie is helemaal gratis en zonder verplichtingen. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door Jawel.nl een platform van aanbieders die u lagere lasten kan bezorgen. Ze kunnen u benaderen met scherpe tarieven voor een lagere energierekening, hypotheek, verzekeringen, zorgverzekering, pensioen, telefonie, internet en televisie. Wil u niet in contact treden met deze party geen probleem. Speel dan alleen gratis mee met het memory spel en vul u gegevens in.

De handige deurbel

Met Ring deurbel houd u vanaf u smartphone, tablet of pc u woning veilig in de gaten tegen mensen die kwaad willen. Dankzij directe meldingen, HD-video en tweerichtingsspraak heb je altijd contact met eerlijke bezoekers die bij u aanbellen. Dit kunt u doen waar u ook bent. Zo kunt u zelf de bewegingszones instellen, zodat u de plekken in u huis in de gaten houdt die voor u belangrijk zijn. U krijgt een melding op uw smartphone, tablet of pc zodra Ring deurbel beweging detecteert. Na deze melding ziet u direct wie ervoor de voordeur staat. Mis nooit meer een bezoeker die voor u deur staat met de Ring deurbel.

Hoe werkt Jawel.nl

Jawel.nl is een organisatie met 20 jaar ervaring, die is opgedaan in het adviseren van ruim 401.075 huishoudens over hun financiële situatie. Jawel.nl regelt voor een grote groep mensen een aanzienlijke kostenverlagingen door te kijken naar hun hypotheken, persoonlijke leningen, pensioen en verzekeringen. Zo gaat u veel besparen op u maandlasten en kunt u met het geld wat u overhoud leuke dingen doen.

Wat is de werkwijze

  • Maak een gratis account aan en verlaag uw vaste lasten.
  • Ze geven u een persoonlijke aanbieding. Dit doen wij per e-mail.
  • Als u liever gebeld wilt worden, geen probleem.
  • Het is mogelijk dat ze bij u langskomen.
  • De persoonlijke aanbieding is altijd vrijblijvend. Waarbij 14 dagen een wettelijke bedenktijd heeft.
  • Met ruim 40 klantenservice medewerkers geven ze u graag een persoonlijk advies.
  • Er is nog een advertentie van deze aanbieder die u hier kunt bekijken.

Win een Ring deurbel bij Jawel.nl

Win een Ring deurbel Speel het Memory spel

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!