Win een luxe Garmin Smart Watch

Geplaatst op:
12/09/2018
Geldig tot:
30/12/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Garmin Smart Watch
Win een luxe Garmin Smart Watch

Hoeveel calorieën verbrand je gemiddeld tijdens 1 uur hardlopen. Is dat 125, 275, 800 of 3000 calorieën? Weet je het antwoord? Speel mee en win een Garmin Smart Watch!

Win een Garmin Smart Watch

Weet je hoeveel calorieën verbrand met hardlopen. Is dat 125, 275, 800 of 3000 calorieën? Het is Gebaseerd op een snelheid van 10 km per uur en een lichaamsgewicht van 75 kg. Weet je het antwoord, geef snel je gegevens door en je maakt automatische kans op deze luxe Watch. De Garmin Smart Watch is het perfecte horloge om mee te bewegen. Ideaal om je statistieken bijhouden en nieuwe workouts, yoga, wandelen en hardlopen te starten.

Weet jij het juiste antwoord? Speel mee en maak kans op een Garmin GPS sporthorloge t.w.v. € 419,-.
De Garmin Forerunner 935 heeft alles in één! Zo werkt dit horloge handig met je telefoon heeft het een polshartslag, calorieën meter en een stappenteller. Omdat het horloge waterbestendig is zwemmen geen probleem.

Wat fijn is, is dat de Apple bij het wandelen na 15 minuten een melding of je een workout wil starten. Wat je doet, gaat snel en vlekkeloos, het horloge werkt op een S4 dual-coreprocessor en is 2 keer sneller. Door de krachtige speaker die 50 procent luider is, hoor je telefoongesprekken nog beter. Wil je dit wonder horloge winnen doe snel mee!

Kans op een Garmin Smart Watch!

  • Het horloge is geheel draadloos.
  • Inclusief draagbare oplader.
  • Heeft een hoge geluidskwaliteit.
  • Handig handsfree bellen.
  • De winkel waarde is € 419,-.
  • Wil je meer prijzen winnen?

Ben jij de winnaar?

Win een luxe Garmin Smart Watch

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!