vtwonen abonnement met gratis buitenkleed

Geplaatst op:
02/06/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis buitenkleed!
vtwonen abonnement met gratis buitenkleed

VTwonen abonnement met een hoge korting en een Gratis buitenkleed. Lees alles over woon-, trend- en lifestyle. Betaal totaal slecht € 59.95.

Gratis buitenkleed bij vtwonen!

Wil je de tuin extra pimpen voor de komende zomer en je weet even niet hoe je dit moet aanpakken. Neem een abonnement van 10 nummers op het blad vtwonen en ontvang een gratis buitenkleed. Lees alles over de laatste trend en doe de leukste wooninspiratie en ideeën op om je tuin of woning eens goed te restylen. Van dit mooie en sterke buitenkleed kun je zowel binnen en buiten genieten. En het kleed matcht prachtig bij de rest van je meubels. Dit luxe lichte antraciet buitenkleed is een aanwinst voor je woning of je tuin.

Speciale aanbieding van VTwonen!

Dit is het bekendste woonblad van heel Nederland. Lees maandelijks alles over verschillende huisstijlen en woninginrichtingen en ontdekt nieuwe woonstijlen die bij jou passen. Doe wooninspiratie op om je eigen ideeën te realiseren op een betaalbare manier. Je profiteert niet alleen van de lage prijs van het abonnement want het gratis buitenkleed krijg je er gratis bij. De verzendkosten van het buitenkleed zijn helemaal gratis.

vtwonen abonnement met gratis buitenkleed

Het buitenkleed

Dit prachtige kunststof kleed van hoge kwaliteit is grijs-wit ruitdessin. De afmetingen zijn 160 x 200 cm en kan zeker tegen een buitje. Je kunt hem gewoon buiten laten liggen. Het is eenvoudig op te rollen en op te bergen in een kast of schuur. Moet je ‘m wel oprollen en opbergen bij slecht weer, dit vloerkleed staat net zo mooi binnen! De Levertijd is 3-5 werkdagen.

Enkele voordelen van deze actie vtwonen abonnement met gratis buitenkleed

  • Gratis buitenkleed van hoge kwaliteit bij vtwonen.
  • 42% korting op dit abonnement.
  • Betaal geen € 102.65 slechts € 59.95.
  • Voor meer VTwonen acties kijk op Gratis247.
  • Maak direct gebruik van deze actie.

Elke maand genieten

Het vtwonen magazine dat 10 maanden bezorgt, wordt voor € 59.95. Een tijdschrift met de laatste nieuws op woon-, trend- en lifestyle gebied. Met een mix van woonstijlen, veel binnenkijken in binnen- en buitenland en persoonlijke verhalen over wonen. Dit populaire woontijdschrift verschijnt iedere maand. Zeker de moeite waard.

Gratis buitenkleed bij de vtwonen!

vtwonen abonnement met gratis buitenkleed

 

Laat een reactie achter.