vtwonen met gratis Burkely tas Just Jackie Hobo

Geplaatst op:
22/12/2018
Geldig tot:
02/01/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Marie Stella Maris pakket!
vtwonen met gratis Burkely tas Just Jackie Hobo

Neem een VTwonen abonnement met korting en ontvang een gratis Burkely tas Just Jackie Hobo. Lees alles over wonen, trends en lifestyle.

Gratis Burkely tas Just Jackie Hobo bij vtwonen

Je ontvangt nu een gratis Burkely tas Just Jackie Hobo bij een abonnement op vtwonen. De cognackleurige stain washed Burkely Just Jackie Hobo is een ruime tas met ritssluiting. Het voorvak heeft een magneetsluiting. In de tas vind je diverse vakken voor je telefoon en een rits- en een steekvak. Aan de achterkant van de tas zit er nóg een vak met ritssluiting waar je veilig je portemonnee kunt opbergen.

De sterke schouderband is afneembaar en verstelbaar is vele standen. De levertijd is slechts 3 tot 5 dagen. Wil je graag de tuin extra pimpen voor deze winter en je weet even niet hoe je dit moet aanpakken. Neem een abonnement op 9 nummers vtwonen en ontvang de gratis Marie Stella Maris pakket. Lees alles over de laatste trends en doe de leukste wooninspiratie en ideeën op om je tuin of woning eens goed te restylen.

vtwonen met gratis Burkely tas Just Jackie Hobo

Speciale aanbieding van VTwonen!

Dit is het bekendste woonblad van heel Nederland. Lees maandelijks alles over verschillende huisstijlen en woninginrichtingen en ontdekt nieuwe woonstijlen die bij jou passen. Doe wooninspiratie op om je eigen ideeën te realiseren op een betaalbare manier. Je profiteert van de lage prijs voor het abonnement en krijgt er gratis tickets bij. De verzendkosten van het buitenkleed zijn helemaal gratis.

Wat moet je weten

  • Ontvang gratis Burkely tas Just Jackie Hobo t.w.v. € 100.-.
  • Profiteer van de hoge korting op dit abonnement.
  • Betaal slechts € 89.- voor totaal deal.
  • Voor meer VTwonen acties kijk op Gratis247.
  • Wil je gebruik maken van deze actie?
  • Je abonneert je tenminste voor 6 edities en tot wederopzegging.
  • Na de actieperiode kun je eenvoudig per maand opzeggen.

Elke maand genieten

Je kunt kiezen voor het vtwonen magazine dat 14 maanden bezorgt wordt voor € 71.- maar zonder luxe tas. Een tijdschrift met de laatste nieuws op woon-, trend- en lifestyle gebied. Met een mix van woonstijlen, veel binnenkijken in binnen- en buitenland en persoonlijke verhalen over wonen. Dit populaire woontijdschrift verschijnt iedere maand. Zeker de moeite waard.

Gratis Marie Stella Maris pakket

vtwonen met gratis Burkely tas Just Jackie Hobo

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!