Vriendenloterij prijzenzoeker | Kies de juiste Portemonnee
Geplaatst op:
04/02/2018
Geldig tot:
12/08/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Wat zit er in jouw portemonnee?
Altijd prijs in de VriendenLoterij prijzenzoeker! Haalt u € 30.000,- uit deze portemonnee? Doe mee en win dagelijks de mooiste prijzen. 

Vriendenloterij prijzenzoeker

Doe mee VriendenLoterij prijzenzoeker en haal € 30.000,- uit deze portemonnee? Je ontvangt na je inschrijving gegarandeerd een cadeau  Maakt kans op € 100.000,- met deze Vriendenloterij campagne waar dagelijks prijzen worden weggegeven. Met deze VriendenLoterij actie kun je de mooiste prijzen en geld winnen en je toekomst dromen waar maken. Maak wel een keuze met hoeveel loten je mee wilt doen.

Kies je portemonnee in de Vriendenloterij prijzenzoeker

Maak de juiste keuze

Maak de vriendenloterij puzzel en kom in aanmerking voor flinke geldprijzen, oplopend tot wel € 100.000.-. Door je inschrijving speel je mee voor de Jackpotbonus die maandelijks uitgekeerd word. Met de Vrienden Loterij Prijzenzoeker steun je direct het gehandicaptenfonds en vele andere goede doelen. De kans is groot op het winnen van vliegreizen, auto’s en Vriendenloterij fietsen, prachtige cadeaus en natuurlijk veel cash. Wil je kans maken op deze geldprijzen, doe een paar maanden mee met de kans op prachtige prijzen. Er is altijd een mogelijkheid om te stoppen, dat mag je helemaal zelf bepalen.

Hoe werkt Vriendenloterij 

Wil je graag in de prijzen vallen bij de Vriendenloterij? Wil je mee doen met deze loterij speel de eerste maand gratis mee, en je ontvangt gegarandeerd een prijs die je direct kunt besteden in de online webshop van de Vriendenloterij prijzenzoeker. Er zijn meer lopende campagnes allemaal acties waar je leuke prijzen kunt winnen.

Lopende campagnes

Conclusie

Met de Vriendenloterij prijzenzoeker ontvang je gegarandeerd € 10.- die je kunt besteden in de Vriendenloterij webshop. Speel mee in de VriendenLoterij en u ziet direct of u € 10,-, € 15,-, € 1.000,-, € 5.000,-, € 10.000,-, of € 30.000,- ontvangt. Er is meer, er liggen dagelijks de mooiste geldprijzen klaar om te worden verdeeld onder de leden. Wil je kans maken schrijf je snel in! Meedoen is kans maken.

Vriendenloterij prijzenzoeker

Laat een reactie achter.