Kies je cadeau in de Vriendenloterij prijzenzoeker!
Geplaatst op:
13/04/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gegarandeerd cadeaukaart t.w.v. € 114.-
Altijd prijs in de VriendenLoterij prijzenzoeker! Ontvang 1 van de 3 cadeaupakketten naar keuze. Elk cadeaupakket heeft een waarde van € 114! Welk pakket kies jij?

Vriendenloterij prijzenzoeker

Doe mee VriendenLoterij prijzenzoeker en kies je eigen cadeau uit t.w.v. € 114.-. Je ontvangt na je inschrijving gegarandeerd een cadeau van € 114.- met keuze uit een cadeau voor jezelf samen met je vrienden of je gezin. Maakt kans op € 100.000,- met de Vriendenloterij campagne waar dagelijks prijzen worden weggegeven. Met de VriendenLoterij actie kun je de mooiste prijzen en geld winnen en je toekomst dromen waar maken. De cadeaukaart t.w.v. € 114.- ontvang je direct thuis. Maak wel een keuze van cadeaukaart voor samen, gezin en uzelf. Je ontvangt een persoonlijke cadeaukaartcode bij uw bevestiging van deelname. Deze code kun je in vullen bij de online cadeaushop van de vrienden loterij. Altijd prijs in de Vriendenloterij prijzenzoeker!

Kies je cadeau in de Vriendenloterij prijzenzoeker

Altijd prijs inde VriendenLoterij prijzenzoeker! Ontvang 1 van de 3 cadeaupakketten naar keuze. Elk cadeaupakket heeft een waarde van €114!   Altijd prijs inde VriendenLoterij prijzenzoeker! Ontvang 1 van de 3 cadeaupakketten naar keuze. Elk cadeaupakket heeft een waarde van €114!   Altijd prijs inde VriendenLoterij prijzenzoeker! Ontvang 1 van de 3 cadeaupakketten naar keuze. Elk cadeaupakket heeft een waarde van €114!

Ontvang 1 van de 3 cadeaupakketten

Maak de vriendenloterij puzzel en kom in aanmerking voor flinke geldprijzen, oplopend tot wel € 100.000.-. Door je inschrijving speel je mee voor de Jackpotbonus die maandelijks uitgekeerd word. Met de Vrienden Loterij Prijzenzoeker steun je direct het gehandicaptenfonds en vele andere goede doelen. Het is bij vele bekend maar we vermelden het toch. De kans is groot op het winnen van vliegreizen, auto’s en Vriendenloterij fietsen, prachtige cadeaus en natuurlijk veel cash. Wil je kans maken op deze geldprijzen, waag dan een gokje en doe een paar maanden mee. Er is altijd de mogelijkheid om te stoppen, maar dat mag je zelf bepalen.

Cadeaupakket voor uzelf

  • Therme saunabon.
  • WE Fashion cheque t.w.v. € 20,-.
  • Tijdschrift abonnement naar keuze.

Cadeaupakket voor samen

  • 2 Pathé bioscoop tickets.
  • Restaurant cadeaubon t.w.v. 60,-.
  • Twee Verkade chocolade repen naar keuze.

Cadeaupakket voor het gezin 

  • Uitstapje naar keuze voor 4 personen.
  • Bordspel naar keuze.
  • Pathé Thuis kijktegoed voor 2 films.

Hoe werkt Vriendenloterij 

Wil je graag in de prijzen vallen bij de Vriendenloterij? Wil je mee doen met deze loterij speel de eerste maand gratis mee, en je ontvangt gegarandeerd € 114,- die je direct kunt besteden in de online webshop van de Vriendenloterij prijzenzoeke . Er zijn meer lopende campagnes: Gegarandeerd € 100,- Shoptegoed, Postcodeloterij Vakantiegeld en Vakantiegeld Postcodeloterij Activeren allemaal acties waar je leuke prijzen kunt winnen.

Lopende campagnes

Conclusie

Met de Vriendenloterij prijzenzoeker ontvang je gegarandeerd € 25.- die je kunt besteden in de Vriendenloterij webshop waar je kunt keuze uit een Rituals, HEMA óf MediaMarkt cadeaukaart. Er is meer er liggen dagelijks de mooiste geldprijzen klaar om te worden verdeeld onder de leden. Wil je kans maken schrijf je snel in! Meedoen is kans maken.

Vriendenloterij prijzenzoeker

Altijd prijs inde VriendenLoterij prijzenzoeker! Ontvang 1 van de 3 cadeaupakketten naar keuze. Elk cadeaupakket heeft een waarde van €114!

Laat een reactie achter.