Vriendenloterij prijzenzoeker kies je Portemonnee

Geplaatst op:
15/03/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kies je portemonnee!
Kies je portemonnee en word winnaar van € 30.000,-
Altijd prijs in de VriendenLoterij prijzenzoeker! Maak kans en kies 1 van de 6 portemonnees. Direct kans op € 30000,- en gegarandeerd € 15,-. Ook jij kunt winnen!

Vriendenloterij prijzenzoeker

Doe mee met de VriendenLoterij prijzenzoeker en zoek direct € 20.000,- in de Prijzenberg. Je ontvangt na je inschrijving gegarandeerd een cadeau t.w.v. € 15.-. Maak kans op € 100.000,- met deze Vriendenloterij Prijzenberg campagne waar dagelijks de hoogste prijzen worden weggegeven. Met deze VriendenLoterij actie kun je de mooiste prijzen en geld winnen en je toekomst dromen waarmaken. Met hoeveel loten wil jij meedoen doen.

Winnen kunnen we allemaal!

Maak de vriendenloterij puzzel en kom in aanmerking voor flinke geldprijzen, oplopend tot wel € 100.000.-. Door je inschrijving speel je mee voor de Jackpotbonus die maandelijks uitgekeerd wordt. Met de Vrienden Loterij Prijzenzoeker steun je direct het gehandicaptenfonds en vele andere goede doelen. De kans is groot op het winnen van vliegreizen, auto’s en Vriendenloterij fietsen, prachtige cadeaus en natuurlijk veel cash. Wil je kans maken op deze geldprijzen, doe een paar maanden mee met de kans op prachtige prijzen. Er is altijd een mogelijkheid om te stoppen, dat mag je helemaal zelf bepalen.

Vriendenloterij prijzenzoeker doe je mee?

Vriendenloterij prijzenzoeker kies je Portemonnee

Hoe werkt de Prijzenberg

Wil je graag in de prijzen vallen bij de Vriendenloterij? Wil je mee doen met deze loterij speel de eerste maand gratis mee, en je ontvangt gegarandeerd een prijs die je direct kunt besteden in de online webshop van de Vriendenloterij prijzenzoeker. Er zijn meer lopende campagnes allemaal acties waar je leuke prijzen kunt winnen. In de Prijzenberg zitten prijzen die snel oplopen tot wel € 20000.-. Iedereen die 18 jaar of ouder is, mag meedoen en een geweldige prijs winnen.

Lopende campagnes

  • Vriendenloterij scoor garantie met de Prijzenbingo.
  • Kies je portemonnee en word winnaar van € 5.000,-

Wat moet je weten

Met de Vriendenloterij prijzenzoeker ontvang je gegarandeerd € 20.- die je kunt besteden in de Vriendenloterij webshop od cash kunt ontvangen. Speel mee in de VriendenLoterij prijzenberg campagne en je ziet direct of u € 20,-, € 1.000,-, € 5.000,-, € 10.000,-, of € 20.000,- ontvangt. Er is meer, er liggen dagelijks de mooiste geldprijzen klaar om te worden verdeeld onder de leden. Wil je kans maken schrijf je snel in! Meedoen is kans maken.

Vriendenloterij Prijzenzoeker in de Prijzenberg

Vriendenloterij prijzenzoeker kies je Portemonnee

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!