Vriendenloterij altijd prijs met de Winautomaat
Geplaatst op:
12/07/2018
Geldig tot:
08/11/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeaupakket tot wel € 30000.-.

Speel mee en win prijzen! Bij de Vriendenloterij ontvang je gegarandeerd een prijs bepaald door de Winautomaat. Kies 1 van de 3 Winpassen.

Vriendenloterij met dubbele prijzen

Doe mee met de Vriendenloterij campagne. Bij de aanschaf van één of meerdere loten ontvang je een cadeaupakket t.w.v. € 100.-. Uw cadeaupakket bestaat uit  € 30.000,-, een vakantie t.w.v. € 1.500,-, een iPhone X, € 1.000,-, een Sony Led TV, een iPad, een Sony noise cancelling koptelefoon en een Vriendenloterij Fiets. U ontvangt minimaal € 15,-.

Kies een van de 3 winpassen
Speel mee en win prijzen! Bij de Vriendenloterij ontvang je gegarandeerd een prijs bepaald door de Winautomaat. Kies 1 van de 3 Winpassen.

 • Je ontvangt direct een cadeau tot wel € 30000.-
 • Maak een keuze uit prachtige prijzen.
 • Kans op € 30.000,-, € 15.- of € 1000.- cash.
 • Luxe vakantie t.w.v. € 1500.-.
 • De nieuwste iPhone X.
 • Een Sony Led Tv van het laatste type.
 • Sony noise cancelling koptelefoon.
 • Een moderne Apple iPad.
 • VriendenLoterij Fiets.
 • Win de hoogste prijzen van wel 2 miljoen.
 • Wil je gebruikmaken van deze toffe actie.
 • Er zijn meer acties van de Vriendenloterij

Laat de Winautomaat je prijs bepalen

In 2018 is het zover, de prijzenpot van de Vriendenloterij bestaat uit 2 miljoen euro en veel mooie geld prijzen. Speel mee met je mobile nummer en betaal slechts € 13.50 per maand inclusief de Jackpotbonus à € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee trekkingen zonder Jackpotbonus. En u speelt mee zolang u zelf wilt. Pak nu deze Vriendenloterij prijs en kies je een van de drie Winpassen!

Speel mee en win prijzen! Bij de Vriendenloterij ontvang je gegarandeerd een prijs bepaald door de Winautomaat. Kies 1 van de 3 Winpassen.

Steun de goede doelen

Het mes snijdt aan 2 kanten met direct prijzen winnen in de Vriendenloterij. Natuurlijk kun je met een klein bedrag per maand de hoogste miljoenenprijzen winnen en voor veel mensen is dat de reden dat zij meespelen. Er is nog een doel waar je kunt winnen! Je steunt direct de goede doelen die uit deze loterij voortkomen. Vele kleine verenigen worden financieel ondersteunt of krijgen middelen om hun vrijwilligers te helpen om hun vrijwillige bijdrage. Snap je nu waarom er zoveel mensen meespelen. Met de helft van uw lotprijs worden vele goede doelen gesteund.

De conclusie

Wil je meespelen met een van de grootste loterijen van Nederland? Kies voor de vriendenloterij Winautomaat actie. Voor een gering bedrag per maand maak je dagelijks kans op de mooiste prijzen. Maakt na inschrijving kans op € 30.000,-, vakantie t.w.v. € 1.500,-, iPhone X, € 1.000,- cash, Sony Led TV, iPad, Sony noise cancelling koptelefoon en een Vriendenloterij Fiets. U ontvangt minimaal € 15,- cash. Hoe mooi is dat!

Vriendenloterij met 3 winpassen!

Laat een reactie achter.