Gratis Tanken met de Vriendenloterij Tankpas
Geplaatst op:
08/07/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gegarandeerd een cadeau t.w.v. € 25.-!

Activeer je Tank-code van de Vriendenloterij! En ontvang als welkomstgeschenk een gratis Tankpas t.w.v € 20.- van Total! Maak in de snel kans op 25 auto’s.

Gratis Vriendenloterij Tankpas

Speel ook mee met Vriendenloterij en maak direct kans op een bedrag van 100.000 euro en ontvang gegarandeerd een gratis Tankpas t.w.v. € 20.-. Na je deelname steun je automatische diverse goede doelen. Meedoen met de Vriendenloterij is kans maken op mooie geldprijzen. Je krijgt een persoonlijke Vriendenloterij Tank-code die je kunt gebruik bij alle bemand en onbemande tankstations. Een leuke actie waar je gratis gebruik van kunt maken als je lid word van de Vriendenloterij.

Waarom meespelen?Activeer je Tank-code van de Vriendenloterij! En ontvang als welkomstgeschenk een gratis Tankpas t.w.v € 20.- van Total!

 • Je ziet direct of je € 100.000,- of meer hebt gewonnen.
 • Ontvang een Tankpas t.w.v. € 20.-.
 • In de mei maand kans op 25 auto’s.
 • Met de helft van uw lot steun je Friendship Sports Centre.
 • Meespelen kan al voor € 13.25 per maand.
 • Je o6 nummer is je lot nummer.
 • Kans op ruim honderdduizend prijzen tot wel € 100.000,-.
 • Wil je direct de pas ontvangen? Doe dan snel mee!
 • Voor meer loterijen kun je even hier kijken.

De campagne is live gegaan

Wilt u kans maken op € 100.000.- speel dan nu mee! De Vriendenloterij is maatschappelijk partner van de Eredivisie en lanceert jaarlijks een acties met diverse thema’s. Iedereen mag meespelen en tot wel € 1 miljoen ontvangen. Je ontvangt gegarandeerd een prijs. Naast deze prijs maak je als je mee gaat spelen dagelijks kans op grote geld bedragen, Vakantie, auto’s en geldbedragen.

Wat kun je allemaal winnen

Dit jaar speel je mee voor de grootste prijzenpot ooit van € 53,9 miljoen. In het seizoen maak je bovendien kans op duizendenprijzen. Met kans op de ruim honderdduizend prijzen tot wel € 100.000,- per maand. Maakt kans op een van de vele auto’s uit de AutoJackpot. Doe mee met deze sportieve loterij want iedereen heeft evenveel kans. En waarom ben jij niet de volgende winnaar?

Voordelen van deze loterij

 • Meespelen met je mobile telefoonnummer.
 • Prachtige prijzen zoals auto’s en grote geld bedragen.
 • Prijzenpot 2018 is € 48.9 miljoen.
 • Meespelen kan al met een bedrag van € 13.25 per maand.
 • Stoppen met de vriendenloterij bepaal je helemaal zelf.
 • De vrienden loterij uitslagen zijn op de site te vinden.
 • Doe mee met deze loterij en pak je kans!
 • De € 100.000,- kan de hele actie looptijd vallen.

Uw mobiele nummer is uw geluks lotnummer

Bij de Vrienden Loterij is uw mobiele telefoonnummer het geluksslot nummer. Met uw lotnummer kunt je nu prijzen winnen. Ook kunt super prijzen winnen met de laatste 5, 6 of 7 cijfers van uw mobiele telefoonnummer! Als je een prijs wint winnen je vrienden ook! Win je bijvoorbeeld een auto dan win je tevens het recht om vijf auto’s weg te geven aan vrienden, familieleden, clubgenoten of bekenden die ook meespelen met de Vriendenloterij. En dat is natuurlijk leuk. Als je wint, winnen je vrienden ook maar als je vrienden winnen hoef je zelf ook niet te treuren. Want het werkt natuurlijk ook de andere kant op!

Activeer je Tank-code van de Vriendenloterij! En ontvang als welkomstgeschenk een gratis Tankpas t.w.v € 20.- van Total!

Zo doet u mee

 1.  Vul uw TANK-code en persoonlijke gegevens in.
 2.  Speel mee in de Vriendenloterij
 3.  U ontvangt een Total tankpas t.w.v. € 20,-.
 4.  Maakt kans op 25 auto’s en 100.000 andere (geld)prijzen tot maar liefst € 1 MILJOEN!

Een gokje kan geen kwaad. Toch!

Waag eens een gokje bij de Vriendenloterij en misschien kun je je vrienden blij maken met een mooie prijs. Houd Gratis247.nl in de gaten voor speciale aanbiedingen en leuke acties van de Vriendenloterij waarmee meedoen nog aantrekkelijker wordt. Ook zijn er wel eens Vriendenloterij prijzen naar keuze dan kun je zelf je gewonnen prijs kunt uitzoeken.

Conclusie

De Vriendenloterij heeft diverse acties, maar deze is wel een beetje speciaal. Je maakt direct kans op een geldbedrag tot € 100.000.-. Maar dat is nog niet alles want dagelijks kun je met je mobile nummer in de prijzen vangen en zo grote geld bedragen cash winnen. Van vliegvakanties tot de mooiste auto’s. Maar ook zomaar een bloemetje of een dagje uit. Ik zou zeggen doen, want wat heb je te verliezen?

Gratis Vriendenloterij Tankpas

Activeer je Tank-code van de Vriendenloterij! En ontvang als welkomstgeschenk een gratis Tankpas t.w.v € 20.- van Total!

5 Reacties op "Gratis Tanken met de Vriendenloterij Tankpas"

 1. waar vind ik het cadeaupakket

 2. Hallo Lokke

  Gratis247.nl is een website die kortingen en aanbiedingen aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar goedkope artikelen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier van dit product zijn.

  Ik heb toch even wat informatie verzameld:

  U ontvangt tevens een cadeaupakket t.w.v. maar liefst € 120,-. Het cadeaupakket bestaat uit 3 cadeaus. U kiest zelf uw boek of kookboek, uw dagje uit voor vier personen en een cadeaukaart t.w.v. € 10,- met uw persoonlijke cadeaucode in de VriendenLoterij cadeaushop.

  Nadat wij uw aanmelding succesvol hebben verwerkt, ontvangt u binnen 10 werkdagen een bevestiging van uw deelname per post of e-mail. In deze bevestiging ontvangt u een cadeaucode waarmee u uw pakket zelf kan samenstellen in onze shop. https://winnaar.vriendenloterij.nl/cadeaushop

  Met vriendelijke groet,
  Gratis247.nl

  “speciale korting”
  http://www.ontvangkorting.nl

 3. Ik heb laatst een voetbal kado kaart keuze gemaakt voor Excelsior maar ben feyenoord fan. Bestaat er een mogelijkheid dat mijn kaart kunt wisselen voor Feyenoord.Met de vriendelijke groeten.

 4. Hallo Ben

  Gratis247.nl is een website die kortingen en aanbiedingen aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar goedkope artikelen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier van dit product zijn. In dit geval de Vriendenloterij. Sorry voor het ongemak.

 5. […] Vriendenloterij | Nu Gratis Eredivisieclub cadeaupakket! […]

Laat een reactie achter.