Veronica abonnement met Gratis Cadeau naar keuze

Geplaatst op:
01/12/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau naar keuze!
Veronica abonnement met Gratis Cadeau naar keuze

Wil je een Veronica abonnement met keuze uit een Inventum Airfryer, Sony bluetooth speaker, Soda Stream pakket of een Steelstofzuiger. Betaal  slechts eenmalig € 79.-.

Veronica abonnement met Gratis Cadeau naar keuze

Voordelig Veronica abonnement!

De Veronica televisiegids heeft een leuke actie voor iedereen die een voordelig Veronica abonnement neemt. Ontvang met deze actie 52 wekenlang het Veronica tijdschrift inclusief een Inventum Airfryer, Sony bluetooth speaker, Soda Stream pakket of een Steelstofzuiger. Voor een kleine meerprijs kan je ook voor luxe gadgets kiezen.

Betaal slechts € 79.- voor het abonnement en ontvang een gratis Inventum Airfryer, Sony bluetooth speaker, Soda Stream pakket of een Steelstofzuiger. Het Veronica magazine is een Tv tijdschrift boordevol televisie, film, multimedia informatie, veel leuke aanbiedingen en koopjes. Neem een abonnement op Veronica magazine én ontvang 52 nummers en een Gratis cadeau! Nu samen verkrijgbaar voor één scherpe prijs van € 79.-.

Gratis cadeau naar keuze

 • Ontvang gratis een  Inventum Airfryer, Sony bluetooth speaker,
  Soda Stream pakket of een Steelstofzuiger.
 • Je gekozen cadeau wordt gratis thuis bezorgt.
 • Je betaalt slechts € 79.- voor de totale deal.
 • Heb je interesse? Schrijf je hier in.

Een magazine van deze tijd!

Met dit tijdschrift abonnement blijf je altijd op de hoogte. Een super leuk en overzichtelijk televisie magazine en alles over films, soaps, series, sport, games, travel, living en fashion. Lees veel over exclusieve en onthullende gesprekken met beroemdheden. Met die Veronica tijdschrift haal je een zeer overzichtelijk magazine in huis. Dit tijdschrift is het lekkerste blad van Nederland!Veronica abonnement met Gratis Cadeau naar keuze

Met Veronica altijd op de hoogte

 • Het entertainment magazine met nieuws over de showbizz.
 • Alles over tv en film, theater, festivals, muziek en lifestyle.
 • Aanbiedingen voor abonnees met honderden euro’s voordeel.
 • Meer Veronicagids aanbiedingen!
 • Wil je van deze actie profiteren?
 • Op Gratis247 zijn meer Tvgids acties.

Het televisie magazine van nu

Met een Veronica tijdschrift abonnement blijf je altijd op de hoogte. Een super leuk en overzichtelijk televisie magazine en alles over films, soaps, series, sport, games, travel, living en fashion. Lees alles over exclusieve en onthullende gesprekken met beroemdheden. Met die Veronica tijdschrift haal je een zeer overzichtelijk magazine in huis. Dit Magazine is het lekkerste blad van Nederland!

Veronica magazine 

Profiteer van deze actie en neem een jaarabonnement. Bij dit abonnement krijg je een Gratis stofzuiger. Wekelijks ontvang je het magazine vol met televisie en filmnieuws in de bus. Niet zomaar een tv-gids! Dit is het beste Magazine, een tijdschrift dat zoveel méér is, en zeker de moeite waart. Het is van alle televisiebladen gewoon de beste.

Neem je een abonnement op het Veronica Magazine en je hebt elke week 124 pagina’s boordevol heet entertainmentnieuws, spraakmakende interviews, kundige filmrecensies, en veel méér op het gebied van strips, popmuziek, mode, food, gadgets, games, lifestyle en trends. Met een abonnement op dit Magazine krijg je een fikse korting op pretparken, musicalvoorstellingen en wellness centra en maak je elke week kans op superprijzen!

Wat moet je weten

Deze aanbieding van het Veronica magazine stop niet vanzelf en dat geldt zolang er voorraad van de cadeaus. Deze actie is alleen voor de mensen die in Nederlands woonachtig zijn. En het is belangrijk om te weten dat je de laatste 9 maanden geen abonnement gehad hebt. Je niet bang te zijn dat je persoonsgegevens gevaar lopen, deze worden zorgvuldig bewaart. Alle abonnees worden automatische lid van de Veronica Vereniging, dit is helemaal gratis en betaal je geen contributie.

Veronica abonnement met Gratis Cadeau

Veronica abonnement met Gratis Cadeau naar keuze

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!