Veronica abonnement met Gratis Sony headphone

Geplaatst op:
05/02/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau naar keuze!
Veronica abonnement met Gratis Sony headphone

Wil je een Veronica abonnement met gratis een Sony headphone. Deze draadloze Sony MDR-XB650BT-headphone geeft 30 uur luisterplezier. Betaal totaal slechts € 79.-.

Veronica abonnement met Gratis Sony headphone

Voordelig Veronica abonnement!

De Veronica televisiegids heeft een leuke actie voor iedereen die een voordelig Veronica abonnement neemt. Je ontvangt 52 wekenlang het Veronica tijdschrift inclusief een draadloze Sony MDR-XB650BT-headphone. Met deze draadloze Sony MDR-XB650BT-headphone die € 120.- kost ben je verzekert van 30 uur luisterplezier.

Betaal slechts € 79.- voor het abonnement en ontvang een gratis koptelefoon Gratis thuisgestuurd. Het Veronica magazine is een Tv tijdschrift boordevol televisie, film, multimedia informatie, veel leuke aanbiedingen en koopjes. Neem een abonnement op Veronica magazine en ontvang 52 nummers en een Gratis cadeau! Nu samen verkrijgbaar voor één scherpe prijs van € 79.-.

Veronica abonnement met Gratis Sony headphone

Gratis cadeau bij je abonnement 

 • Ontvang gratis een draadloze Sony MDR-XB650BT-headphone.
 • EXTRA BASS™ wat zorgt voor mooi diep en krachtig geluid.
 • Bass Booster-technologie, deze technologie zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie en strakke basrespons.
 • Compact en licht ontwerp dus gemakkelijk mee te nemen.
 • De koptelefoon winkelwaarde is € 120,-.
 • Je gekozen cadeau wordt gratis thuis bezorgt.
 • Je betaalt slechts € 79.- voor de totale deal.
 • Heb je interesse? Schrijf je hier in.

Een magazine van deze tijd!

Met dit tijdschrift abonnement blijf je altijd op de hoogte van het televisienieuws. Een overzichtelijk televisiemagazine met alles over films, soaps, series, sport, games, travel, living en fashion. Lees veel over exclusieve en onthullende gesprekken met beroemdheden. Met die Veronica tijdschrift haal je een zeer overzichtelijk magazine in huis. Dit tijdschrift is het lekkerste blad van Nederland! Zo kom je in de avond thuis en heb je direct de gids bij de hand om direct alles te bekijken.

Met Veronica altijd op de hoogte

 • Het entertainment magazine met nieuws over de showbizz.
 • Alles over tv en film, theater, festivals, muziek en lifestyle.
 • Aanbiedingen voor abonnees met honderden euro’s voordeel.
 • Meer Veronicagids aanbiedingen!
 • Wil je van deze actie profiteren?
 • Op Gratis247 zijn meer Tvgids acties.

Veronica magazine 

Met een Veronica tijdschrift abonnement blijf je altijd op de hoogte. Een super leuk en overzichtelijk televisie magazine en alles over films, soaps, series, sport, games, travel, living en fashion. Lees alles over exclusieve en onthullende gesprekken met beroemdheden. Met die Veronica tijdschrift haal je een overzichtelijk magazine in huis. Dit Magazine is het lekkerste blad van Nederland!

Profiteer van deze actie en neem een jaarabonnement. Wekelijks ontvang je het magazine vol met televisie en filmnieuws in de bus. Niet zomaar een tv-gids! Dit is het beste Magazine, een tijdschrift dat zoveel méér is, en zeker de moeite waart. Het is van alle televisiebladen gewoon de beste. Neem je een abonnement op het Veronica Magazine en je hebt elke week 124 pagina’s boordevol nieuws. Met een abonnement op dit tijdschrift krijg je een fikse korting op pretparken, musicalvoorstellingen en wellness centra en maak je elke week kans op superprijzen!

Wat moet je weten

Wist je dat deze aanbieding niet vanzelf stopt en dat je zelf moet opzeggen bij stoppen. Deze actie is alleen voor de mensen die in Nederlands woonachtig zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je persoonsgegevens gevaar lopen, deze worden zorgvuldig bewaart. Het leuke is dat alle abonnees automatische lid worden van de Veronica Vereniging. Dit is helemaal gratis en betaal je geen contributie.

Veronica abonnement met Gratis Cadeau

Veronica abonnement met Gratis Sony headphone

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!