Bij Vattenfall Gratis Sonos One slimme luidspreker t.w.v. € 229

Geplaatst op:
16/04/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Canon Zoemini printer!
Bij Vattenfall Gratis Sonos One slimme luidspreker t.w.v. € 229

Vattenfall heeft de beste deal voor stroom én gas! Kies voor 1 jaar energie en gas van Vattenfall en ontvang een Sonos One slimme luidspreker t.w.v. € 229.-.

Gratis Cadeau bij Vattenfall 

Kies nu voor 1 jaar energie en gas van Vattenfall en ontvang een Sonos One slimme luidspreker t.w.v. € 229. De actie is tijdelijk geldig, wacht niet te lang. Bereken je premie en stap vandaag nog over! Deze supervoorjaars deal van Vattenfall mag je niet missen. Ze pakken uit door een Gratis cadeau te doen bij een 1-jarig energiecontract. Met deze actie kies je voor de goedkoopste stroom en gasleveringen en ga je maandelijks veel geld besparen.

Vattenfall heeft speciaal voor jou een te gekke actie waar je vandaag nog van mag profiteren. Dat is nog niet alles je ontvangt 25% korting die op kan lopen tot 45% op groene stroom. Je krijgt Duurzame energie die bestaat uit groene stroom en gas met CO2-compensatie. Dit is, jou bijdrage aan een beter milieu en kun je kunt genieten van het gratis shoppen bij Douglas.

Help het milieuBij Vattenfall een Gratis Bosch Hogedrukreiniger t.w.v. € 225,-

  • Sluit een abonnement af voor 1 jaar gas en stroom.
  • De laagste tariefprijs in Nederland.
  • Ze regelen uw overstap en eventuele overstapboete.
  • Een vaste prijs en geen energieprijsstijgingen.
  • Makkelijker kunt u niet overstappen en besparen.
  • Altijd de beste service en ondersteuning.
  • Wilt u vandaag overstappen? Lees hier verder.
  • Voor meer energieacties kunt u even hier kijken.

Luister draadloos naar je favoriete muziek

De Sonos One Gen2 verbind je via wifi met je smartphone of tablet. De Sonos luidspreker heeft een ingebouwde Google Assistant. Hiermee bestuur je de luidspreker of stel je vragen over je agenda of het weer. Zo ben je altijd up-to-date zonder je telefoon erbij te pakken. De Sonos One Gen2 beschikt over Trueplay wat het geluid van je speaker afstemt op de akoestiek van je kamer. Dit zorgt ervoor dat je altijd optimaal geluid hebt. Je kunt ook meerdere Sonos speakers aan elkaar verbinden. Zo luister je in elke kamer naar hetzelfde of een ander nummer. Dit regel je gemakkelijk via de Sonos app.

Vattenfall is er om te besparen!

Klanten profiteren van meer voordelen. Exclusief is er voor u veel korting op leuke uitjes en producten. Doe mee met de prijsvragen en maak kans op superprijzen. Nu helpt u met energie vergelijken en besparen. Bij een overstap, moet u bij u huidige leverancier een boete betalen. Nu vergoed Vattenfall de overstapboete tot een bedrag van € 50,- inclusief btw per product (stroom en gas).

Vattenfall met Gratis Sonos One slimme luidspreker t.w.v. € 229

Nuon Vattenfall deal met Sonos One slimme luidspreker t.w.v. € 229

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!