Vattenfall actie met gratis POWERplus Solar Charger

Geplaatst op:
06/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis POWERplus Solar Charger
Nuon Vattenfall actie met gratis POWERplus Solar Charger

Vattenfall heeft een goede deal voor stroom én gas? Ze hebben iets moois voor je: de Groene Topdeal. Je krijgt 25% korting + een gratis POWERplus Solar Charger!

Vattenfall met gratis POWERplus Solar Charger

Met deze Nuon Vattenfall actie kies je voor de goedkoopste stroom en gas en ga je maandelijks veel geld besparen. Nuon heeft speciaal voor jou een te gekke actie. Je ontvangt met deze actie een gratis POWERplus Solar Charger t.w.v. € 39.95. En je ontvangt 25% korting die op kan lopen tot 45% op groene stroom. Je krijgt Duurzame energie die bestaat uit groene stroom en gas met CO2-compensatie. Dit is, jou bijdrage aan een beter milieu en kun je kunt genieten van je gratis POWERplus Solar Charger t.w.v. € 39.95.

Help het milieuNuon Vattenfall actie met gratis POWERplus Solar ChargerNuon Vattenfall actie met gratis POWERplus Solar Charger

  • Sluit een abonnement af voor 1 jaar gas en stroom.
  • De laagste tariefprijs in Nederland.
  • Ze regelen uw overstap en eventuele overstapboete.
  • Een vaste prijs en geen energieprijsstijgingen.
  • Makkelijker kunt u niet overstappen en besparen.
  • Altijd de beste service en ondersteuning.
  • Wilt u vandaag overstappen? Lees hier verder.
  • Voor meer energieacties kunt u even hier kijken.

Nuon is er om te besparen!

Klanten van Vattenfall profiteren van meer voordelen. Exclusief is er voor u veel korting op leuke uitjes en producten. Doe mee met de prijsvragen en maak kans op superprijzen. Nu helpt u met energie vergelijken en besparen. Bij een overstap, moet u bij u huidige leverancier een boete betalen. Nu vergoed Vattenfall de overstapboete tot een bedrag van € 50,- inclusief btw per product (stroom en gas).

POWERplus Solar Charger

Je ontvangt nu tijdelijk bij de Groene Topdeal een POWERplus Solar Charger. Deze compacte 5Watt ETFE zonnepaneel-oplader met geïntegreerde 5V/1A USB output laadt onderweg je mobiele apparaten op. Handig voor op reis, of gewoon in je tuin of balkon. De ETFE-laag beschermt de zonnecellen tegen krassen, water en vuil en garandeert een duurzaam product geschikt voor vrijwel alle omstandigheden.

Afhankelijk van de batterijcapaciteit van je telefoon, is hij tussen de 2 en 4,5 uur opgeladen. Met standaard voor de juiste oplaad-positie. Door de 4 gaatjes bevestig je het paneel makkelijk aan je rugzak, parasol, of tent. Je kabeltjes stop je in het handige opbergzakje.

Vattenfall met gratis Solar Charger

Nuon Vattenfall actie met gratis POWERplus Solar Charger

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!