Sim Only abonnement met Gratis Valencia Football Clinic

Geplaatst op:
08/01/2019
Geldig tot:
05/07/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Valencia Football Clinic!

Opzoek naar een nieuw Sim Only abonnement? Bij Lebara krijg je een Gratis Valencia Football Clinic t.w.v. € 99.-. Het goedkoopste abonnement.

Sim Only abonnement met Gratis Valencia Football Clinic

De goedkoopste Sim Only

Bij MediaMarkt kun je een zeer voordelig en betrouwbaar Lebara Sim Only abonnement afsluiten. Kies je voor een 2 jarig abonnement vanaf 10 euro per maand met 5 GB data en onbeperkt bellen ontvang je een gratis Valencia Football Clinic t.w.v. € 99,-. Deze Clinic is speciaal geschikt voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar.

Doe mee in je eigen buurt

Alle kinderen of kleinkinderen met een leeftijd tussen de 6 en 14 jaar oud opgelet! Ben je een echt voetbalgek en wil je weleens een echte voetbal clinic meemaken? Geef je op voor een onvergetelijke ervaring. Bij aankoop van een 2-jarig Lebara abonnement ontvang je een waardebon t.w.v. € 99.- om deze zomer deel te nemen aan een van de vele Valencia Football Clinics! Wil liever bij een andere provider een abonnement afsluiten?

Valencia is een beroemde voetbalclub uit de Spaanse Primera Division. Deze voetbalclub kent diverse Nederlandse beroemdheden. In 2008 won trainer Ronald Koeman de Copa Del Rey. Patrick Kluivert en Hedwiges Maduro speelden korte tijd voor de club.

Hoe kom je aan de kaarten

Alle voetballers tussen 6 en 14 jaar oud kunnen meedoen aan dit spektakel. Je wilt deze Valencia Football Clinics niet missen. Alle voetbalmiddagen worden deze zomer georganiseerd op 15 locaties door het hele land, er is altijd een clinic bij jou in de buurt. De waardebonnen zijn te verkrijgen op 49 locaties van de MediaMarkt-winkels en online via de website.

Sluit een voordelig Sim Only abonnement af

Sim Only abonnement met Gratis Valencia Football Clinic

Laat een reactie achter.