United Consumers geeft Gratis drie gadgets weg

Geplaatst op:
23/03/2020
Geldig tot:
18/03/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Speel gratis mee!
United Consumers geeft Gratis drie gadgets weg

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van United Consumers en maak kans op 1 van de 3 handige gratis gadgets. Meedoen is gratis en iedereen kan natuurlijk winnen.

Gratis gadgets bij United Consumers

Ben je gek op gadgets? Schijf je in voor de nieuwsbrief en maak gratis kans op 3 prachtige gadgets. Win direct een Robotstofzuiger Anker Eyfy Robovac t.w.v. € 229,95, een Lenovo Smart Display t.w.v. € 239,99 of een Anker Eugy video deurbel t.w.v. € 199.-. Voor welke prijs ga jij? Het enige wat u hoeft te doen is u in te schrijven voor de nieuwsbrief van United Consumers.

Deze organisatie is opgericht in het jaar 2000 met één doel en dat is het verlichten van de lasten van Nederlands. Ze vinden steeds meer manieren om de vele consumenten te laten besparen op hun vaste lasten. Bespaar op energie, telefoon, autoverzekering, tanken en de zorgverzekering. Zo houdt u per maand veel geld over, voor de leuke dingen in het leven.

Wat wil jij winnen?

United Consumers geeft Gratis drie gadgets weg

Wat moet je weten

  • De actie loopt van 31-10-2020 tot en met het moment dat het totale aantal deelnemers, 10.000, is bereikt.
  • Maak gratis kans op een van de drie gadgets!
  • Robotstofzuiger Anker Eyfy Robovac R450 t.w.v. € 229,95.
  • Lenovo Smart Display 10” t.w.v. € 239,99.
  • Anker Eugy Video Deurbel t.w.v. € 199,00.
  • Deelnemers onder de 18 jaar worden uitgesloten van deelname.

Mobiel bellen

Ben je opzoek aan een nieuw telefoonabonnement bekijk snel een scherpe United Consumers deal. Profiteer van goed bellen en betaal nooit teveel voor je abonnement. Wil je Mobiel bellen en niet teveel betalen? Bekijk deze scherpe United Consumers actie. Door een abonnement af te sluiten bij deze aanbieder kun je er zeker van zijn dat je niet teveel betaald. Door de aanbiedingen zijn de kortingen op de nieuwste telefoons extra scherp en betaal je het laagste abonnementsbedrag.

Maak een keuze uit het aanbod en kies een telefoon met gsm of een Sim Only abonnement. De totale overstap wordt geregeld en zelf hoeft je niets te doen. Geen gedoe, wel de korting. Wil je profiteren van gratis bellen en internet?

De beste prijs 

Valt je keuze op UnitedConsumers? Pak niet alleen de korting, scoor de beste service en kwaliteit. Vergelijk deze aanbieder met andere acties en je zult zien dat je hier de beste deal sluit. Bekijk hier meer mobiele aanbieders. Binnen 14 dagen na je aankoop kun je kosteloos stoppen. Na de 14 dagen zit je vast aan het abonnement wat je hebt afgesloten.

United Consumers geeft Gratis drie gadgets weg!

United Consumers geeft Gratis drie gadgets weg

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!