TopGear Magazine met Gratis Flitsmeister One

Geplaatst op:
03/04/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Flitsmeister One t.w.v. € 49,95
TopGear Magazine met Gratis Flitsmeister One
Je krijgt het TopGear Magazine en gratis Flitsmeister One t.w.v. € 49,95 bij een abonnement van een halfjaar t.w.v. € 44.95. Je zult niet meer geflitst worden!

TopGear Magazine

Ben je een echte autoliefhebber? Bestel snel het TopGear magazine door een abonnement af te sluiten van 6 maanden. Je betaalt voor dit magazine abonnement slechts € 44.95 en ontvangt daar een Gratis Flitsmeister One bij t.w.v. € 49.95.

Door deze gratis Flitsmeister one ben je altijd op de hoogte van alle files en voorkom je dat je een boete ontvangt. Wanneer de ONE gekoppeld is,TopGear abonnement met Gratis Ferrari special start de app voortaan automatisch op zodra je in de auto stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist en op tijd op de hoogte bent van de files.

Top Gear Magazine is het mooiste en grootste auto- en lifestylemagazine van Nederland met een inhoud van zeker 200 pagina’s. De professionele en leuke toonzetting van hetzelfde tv-programma komt in dit magazine extra naar voren. Met elke maand het laatste autonieuws, uitgebreide autotests en boeiende columns van presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May!

Hoe werkt Flitsmeister ONE

De Flitsmeister ONE is eenvoudig vast te maken op het dashboard of autoruit. Koppel de Flitsmeister app en Flitsmeister gaat automatisch opstarten zodra je in de auto stapt. Kom je in de buurt van een flitser of gevaarlijke situatie, waarschuwt de Flitsmeister ONE je met licht en geluid. Met de knoppen beoordeel je veilig situaties op de weg, om je mede Flitsmeisters te helpen. Heb je deze nog gelezen?

Goed Hoorbaar en zichtbaar

De Flitsmeister ONE heeft van een duidelijk speaker en ledje. Zodra in de Flitsmeister app een waarschuwing binnenkomt stuurt de app dit door naar je Flitsmeister ONE. Via geluid en licht waarschuwt de ONE je tijdig voor situaties zodat jij je aandacht op de weg kan houden. Ben je van plan om een TopGear Magazine abonnement te nemen is dit cadeau een welkome aanvulling om boetes te voorkomen. Je heb op deze manier je abonnementskosten er snel uit. Ben je op zoek naar meer Gratis producten? Kijk even op onze pagina Alles voor Niks.

TopGear Magazine met Gratis Flitsmeister One

TopGear Magazine met Gratis Flitsmeister One

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!