Bij Tele2 1 jaar gratis Eurosport player

Geplaatst op:
13/01/2019
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 1 jaar Eurosport kijken.

Tele2 heeft een interessante actie! Je ontvangt 1 jaar lang gratis een Eurosport Payer bij een overstap. Start vanaf € 25,- per maand.

Gratis Eurosport player

Met een overstap naar Tele2 doe je goede zaken. Ze zijn een van de goedkoopste aanbieders van Internet, televisie en radio.  Kies je voor internet van Tele2, sturen ze direct een Eurosport Player op die je een jaar lang gratis kunt gebruiken. Zo kun je altijd en overal live sport kijken. Wees wel op tijd want in totaal slechts 1400 abonnementen te vergeven. OP=OP! Je ontvang een snel, stabiel en de goedkoopste aansluiting

Voor optimaal kijk plezier

Eurosport is de uitvinder van on demand kijken van vele sporten. Tele2 bied samen met Eurosport de Player aan, zo kunnen alle sportliefhebber altijd hun favoriete sporten bekijken. Zo kun je zelf bepalen hoe je wilt kijken. Door de onbeperkte toegang tot alle sporten word sport kijken nog leuker.

Kijk live alle wedstrijden, de mooiste goals, inhaalacties en demarrages. Je kunt herhalen terugspoelen nog een keer terugkijken of gewoon stoppen. Alles is te kijken op je computer, telefoon, tablet, Samsung Tv of door het toestel te verbinden met Chromecast of Apple TV (tvOS). van een overstap Stap zul je geen spijt krijgen! Je ontvangt een prima kwaliteit en een snel en stabiel internet. Voor de laagste prijs die nu in de markt te vinden is.

Hoe werkt het

  1. Bestel een Tele2 abonnement voor Internet, Bellen en/of Televisie abonnement.
  2. Je ontvangt een e-mail met verdere instructies.
  3. Wacht op de vouchercode die je via de e-mail ontvangt.
  4. Met deze code abonneer je je eenvoudig op Eurosport Player.
  5. Kies het jaarabonnement en volg de verdere stappen.
  6. Na je gegevens kun je de promocode invoeren.
  7. Maak snel je bestelling af.
  8. Wil je meer acties van Tele2 bekijken?
  9. Voor meer informatie over deze actie.

Eurosport 1 jaar gratis kijken

Tele2 heeft een interessante actie! Je ontvangt 1 jaar lang gratis een Eurosport Payer als je een overstap maakt naar Tele2.

Laat een reactie achter.