Sinaasappelhuid en Cellulitis verwijderen | Celluminus

Geplaatst op:
22/01/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis probeerpakket!

Last van een Sinaasappelhuid op billen en bovenbenen? Deze unieke Celluminus crème kan de Cellulitis verwijderen en zorgen voor een gladde huid. Probeer het gratis proefpakket.

Bestrijd Sinaasappelhuid

Veel mensen hebben last van een Sinaasappelhuid en zouden hier graag vanaf willen. De Cellulitis verwijderen kan op een aantal manieren maar een van de beste methodes is het gebruik van een Celluminus crème. In dit artikel geven we alle voor en nadelen van dit product behandelen, zodat je zelf een oordeel kan vellen of dit product iets voor jou is. Het Cellulitis probleem komt veel voor bij vrouwen en vooral op de billen en bovenbenen. De zichtbare putjes, meestal op de billen en bovenbeen komen door een combinatie van factoren.

Een oorzaak kan zijn een slechte eetgewoonte en een tekort aan lichaamsbeweging. Ook de manier hoe de huid verzorgt, word speelt een belangrijke rol. De sinaasappelhuid kan het beste behandeld worden door een Celleminus crème. Dit heeft de juiste bestanddelen die de cellulitis kunnen aanpakken en de Sinaasappelhuid doet verdwijnen.

Sinaasappelhuid en Cellulitis verwijderen | Celluminus helpt  Sinaasappelhuid en Cellulitis verwijderen | Celluminus helpt

Cellulitis crème

Dit product heeft 10 unieke bestanddelen die de cellulitis en veroudering van de huid bestrijden. Het zorgt dat de onderhuidse vetopslag verminderd en het opgehoopte huidvet los maakt en afvoert. Door het gebruik zie na enkele dagen de huid zichtbaar gladder worden. De actieve ingredienten van de Celluminus crème zorgen voor een microcirculatie van het huidweefsel en geeft de natuurlijke vochtafvoer een stimulans. Ook zorgt het voor dat vetten niet in de huidcellen kunnen worden opgeslagen.

De voordelen 

 • Dit product bestrijdt actief de cellulitis en de veroudering van de huid.
 • De Sinaasappelhuid vermindert of verdwijnt na enige weken.
 • Het geeft een strakkere buik, dijen, billen, en armen.
 • Zorgt voor meer elasticiteit van de huid en voelt zachter aan.
 • Geeft een intensieve voeding en wordt snel geabsorbeerd.
 • Zorgt voor bescherming tegen vel zonlicht en uv stralen.
 • Wil je meer over dit product lezen ga dan naar de site van de leverancier.
 • Dus wil je ook van je Sinaasappelhuid af, lees alles over dit product.

  

Cellulitis verwijderen

Ben je de gelukkige gebruiker van dit product dan zul je zien dat je al na enige dagen resultaat gaat zien. Op advies van de leverancier mag je elke dag de crème opbrengen. Dit doe je dan ’s ochtends en / of ’s avonds. Breng een kleine hoeveelheid aan op de buik, dijen, billen, en armen een zorg dat de crème goed verdeelt word met de vingertoppen door een draaiende en licht masserende beweging. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de sinaasappelhuid te behandelen. Met deze Celluminus crème kun je dus prima je Cellulitis verwijderen en behandelen zodat je cellulitus benen er weer mooi en glad uitgaan zien.

Cellulitis behandeling

Veel dames die met dit probleem zitten hebben mogelijk al van alles geprobeerd. Waarschijnlijk zijn ze gaan diëten meer gaan sporten en gaan zorgen voor betere nachtrust. Natuurlijk zijn dit de juist initiatieven die je moet ondernemen om goed voor je lichaam te zorgen. In veel gevallen is dit ook de oplossing van je probleem, maar lukt het niet om op deze manier het juiste resultaat te boeken, dan is een combinatie met Celluminus crème de beste optie. Maar hoe komt het nu dat je dieet, sport in sommige gevallen maar weinig bijdragen aan een cellulitis behandeling.

Weg met die Sinaasappelhuid

Veel mensen denken de cellulitis verminderen veel vet te verbranden en meer te gaan sporten en anders te gaan eten. Natuurlijk zit de cellulitis op plaatsen waar vetcellen verdikkingen vertonen, maar ook al zou je extreem veel vermageren dan is het probleem niet opgelost. Het is dus belangrijk om alles te doen in combinatie met de Celluminus crème. De cellulitis word grotendeels veroorzaakt door een matige werking van de bloedsomloop. Het lichaamsvet word opgeslagen waar de microcirculatie het slechtst is. Dat is ook de reden dat sommige vrouwen vollere heupen en billen hebben en een Sinaasappelhuid . Door op een speciale manier de crème te masseren is het resultaat optimaal. Een Sinaasappelhuid doen verdwijnen en de Cellulite verminderen gaat alleen lukken als je er zelf achterstaat en dit een aantal maanden volhoud.

   

Veel water drinken

Het is verstandig om minimaal 1.5 liter water per dag. Maar je kunt ook kruidenthee of groene thee drinken. Alle andere dranken zijn niet aan te raden om dat die het probleem alleen maar erger maken. Het beste is om dit product eerst te combineren met een detoxkuur of een ander lichaamsreinigingsproduct.

Wat moet je weten

 • Je ontvangt een maandverpakking Celluminus van 2 tubes 30ml.
 • Betaal alleen de verzend- en verpakkingskosten (€ 6,95) binnen 6 kalenderdagen in uw brievenbus.
 • De zichttermijn van is 14 kalenderdagen.
 • Bevalt het product niet? Meld dit dan binnen de 14 dagen
 • Stop zetten doe je via je persoonlijke inlog of via de klantenservice.
 • Je moet wel de tubes te retourneren.
 • Tevreden dan loopt het abonnement gewoon door.
 • Na de 14 dagen is de koop definitief.
 • De maandverpakkingskosten worden automatisch afgeschreven en het skincare-plan wordt gestart.
 • U ontvangt maandelijks tot wederopzegging een maandverpakking (€ 59,95 incl. verzendkosten).
 • Stoppen kan op ieder moment.
 • Dit kan zonder opgave van reden via de online klanten-inlog, of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Het product terug sturen

Je kunt het probeerpakket retour sturen binnen 14 dagen naar het volgende adres retourneren: Celluminus, Postbus 1198, 4700 BD, Roosendaal. De retour kosten zijn voor eigen rekening. U ontvangt een e-mailbevestiging van de verwerking van uw retour pakket.

Informatie en Contact

Contact opnemen met de klantenservice kan via de e-mail via service@celluminus.com of telefonisch via: 010-3104104 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Sinaasappelhuid en Cellulitis verwijderen

Sinaasappelhuid en Cellulitis verwijderen | Celluminus helpt

Een Reactie op "Sinaasappelhuid en Cellulitis verwijderen | Celluminus"

 1. Ik zal niet verder deelnemen dank U

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!