Hoeveel Watt verbruikt een koelkast?
Geplaatst op:
06/09/2018
Geldig tot:
Categorie:
Uw voordeel:
Win een Waka Waka

Weet je hoeveel watt een koelkast, spelcomputer of laptop verbruikt? Doe mee met de quiz en maak kans op een cadeaubon van 50five t.w.v. € 100,-.

Raad het aantal Watt en win!

Doe mee met deze Enquête en win een cadeaubon van 50five t.w.v. € 100,-. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vragen beantwoorden. Zoals het verbruik van een koelkast, spelcomputer of laptop? Speel gratis mee en win een van deze mooie prijs. Laat de Engie en de zon haar werk doen op het ultra-efficiënte zonnepaneel en voorzie je apparaten van nieuwe energie. Samen kunnen we veel energie besparen! Pak je voordeel en doe mee!

De actie voordelen

  • Dit is een gratis actie zonder verdere verplichtingen.
  • Beantwoord een aantal vragen.
  • Maak kans op een cadeaubon van 50five t.w.v. € 100.-.
  • Wil je ook meedoen met deze actie?
  • Vindt je leuk om meer prijzen te winnen?

Maak je eigen energie

Het huis van u dak kan veel geld opleveren. Geld besparen op je eigen energierekening! Laat Engie zonnepanelen op je dak laat leggen. Je start direct zelf met het opwekken van je eigen energie. De geplaatste  panelen zetten zonlicht om in elektriciteit voor je eigen woning. Zo dalen de kosten op uw stroomrekening tot wel € 0.0 en haal je milieuvriendelijk eigen groene stroom in huis. Engie helpt graag om zelf stroom op te wekken. In het Zonnepanelen Magazine hebben ze alle belangrijke informatie verzameld. Wilt u weten wat zonnepanelen op uw dak opbrengen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om het maximale uit uw dak te halen.

Hoeveel Watt is?

Hoeveel Watt verbruikt een koelkast?

Laat een reactie achter.