Pricewise zorgvergelijker | Check je beste zorgdeal!

Geplaatst op:
15/12/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
De goedkoopste zorgverzekering!
Pricewise zorgvergelijker | Check je beste zorgdeal!

Pricewise zoekt de scherpste zorgkorting! Vergelijk hier de goedkoopste zorgverzekering en bespaar in 2022 veel geld.  Nu met Gratis Ongeluk-dekking tot wel € 10.000.-.

Zorg vergelijken doe je handig met Pricewise!

Wil je in 2021 de beste zorgverzekering en maandelijks veel geld besparen? Pricewice is een onafhankelijke zorgvergelijker die voor je alle zorgverzekeringen op een rijtje zet om de beste keuzes te maken. Door over te stappen en je huidige verzekering te vergelijken met andere zorgverzekeringen kun je veel besparen op de maandelijkse uitgaven.

Vergelijk eenvoudig of je dezelfde keuzevrijheid hebt, naar hetzelfde ziekenhuis kunt of een extra tandverzekering moet afsluiten. Zo zie je in een oogopslag wat wel en niet wordt vergoed. En waar je de beste prijs en ondersteuning krijgt.

Gratis Ongeluk-dekking

Wil je een overstappen naar een andere zorgverzekering ontvang je nu gratis van Pricewise de Geluk bij een Ongeluk-dekking. Je krijgt extra hulp bij ziekenhuisopname na een ongeval. Denk aan fysiotherapie, huishoudelijke hulp, een honden uitlaatservice of een oppas voor de kinderen. Heb je door het ongeval langdurige klachten opgelopen? Heeft Prisewice de juiste oplossing en ondersteuning! Bij blijvende of gedeeltelijke invaliditeit helpen ze je op weg met een vergoeding tot € 10.000. Je leest het goed, bij Prisewice is het goedkoop shoppen en veel voordeel pakken. Doe je mee met de vergelijking van de zorgaanbieders om zo met een goed gevoel 2021 in te gaan. Wij hopen van wel!

Pricewise helpt je besparenPricewise zorgvergelijker | Check nu je beste zorgdeal!

  • Kortingen van 10% op je verzekering.
  • Pricewise kijk goed naar je wensen.
  • Ze helpen met de juiste dekking.
  • De overstap word van A tot Z geregeld.
  • Kies hier de beste en goedkoopste zorgverzekering.
  • Met een overstap kun je veel geld besparen.
  • Voor meer zorgverzekeringen kijk even hier.
  • Wil je de beste verzekering bekijken?
  • Op Gratis247 kun je meer vergelijken!

De korting kan 10% oplopen 

Zoveel korting op je zorgverzekering krijg je niet overal. Pricewise regelt met veel verzekeraars speciale kortingen en daar kun je van meeprofiteren. Start met vergelijken en je zult zien dat hier veel voordeel te halen valt. Ze hebben concrete antwoorden op je vragen en geven het beste en goedkoopste advies. Er is een duidelijke uitleg over alles wat je wilt weten. Kom je ergens niet uit? Bel even met de Overstapcoach.

Wist je dat Pricewice alle kleine lettertjes in de contracten van de zorgverzekeraars leest. En geven duidelijk de plus- en minpunten aan. Zo verzeker je altijd precies wat je nodig hebt. Niets meer, en zeker niets minder. Sluit je een zorgverzekering afsluit, regelt Pricewise de totale overstap. Je kunt na het afsluiten lekker achteroverleunen, alles wordt voor je gedaan. Handig toch! Niet alle mensen stappen over en dat is hun goed recht. Het is wel jammer, deze mensen betalen vaak jaren veel te veel voor hun zorgverzekering. Niet iedereen weet dat de verschillen in geld tussen de zorgverzekeraars extreem groot zijn. Het is best verstandig om dit eens te bekijken.

Met Pricewise Check nu je beste zorgdeal!

Pricewise zorgvergelijker | Check je beste zorgdeal!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!