Postcode loterij Kanjer winnen van € 418.90 miljoen

Geplaatst op:
04/08/2020
Geldig tot:
25/08/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kans op € 75.000,-
Postcode loterij Kanjer winnen van € 418.90 miljoen

Speel je mee Postcode Loterij kanjer en maak gelijk kans op € 75.000 of prijzen van vele miljoenen t.w.v. € 418.9. Ontvang gegarandeerd een bedrag van € 15.-.

Postcode loterij kanjer van € 418.9 miljoen

De Postcodeloterij kanjer actie is weer gestart. Iedereen mag meespelen en kans maken op een prijs. Wint u de € 75.000,-? Speel mee en maak dagelijks kans op de mooiste prijzen.

Als je mee gaat meespelen met Postcode loterij kanjer actie zie binnen een minuut of je een bedrag van € 75000.- hebt gewonnen! Dat is toch een leuk bedrag om zorgeloos van te genieten en leuke dingen mee te doen. Je aanmelden kost slechts € 14,50 per maand en je maakt dagelijks kans op de leukste kortingen en prijzen met de klapper van € 418.90 miljoen.

Zie direct welk bedrag je ontvang!

Dagelijks kans op cashgeld

Met het bedrag wat je kan ontvangen kun je een luxe vakantieboeken en deze helemaal plannen zoals je dat wilt. Hoe lekker is als je avonds je mail opent en ziet dat je een super prijs hebt gewonnen! En dat dagelijks mogen meemaken is het fijne gevoel wat je krijgt als je meegaat spelen met de Postcode loterij Kanjer. Een lot kost € 14,50 inclusief Straatprijs Verdubbelaar. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt. Met de leuke actie die dagelijks voorbij komen daar ga jij zeker van profiteren.

Goede doelen van de Postcodeloterij

De Postcode Loterij is ooit gestart om vele goede doelen te steunen en dat is natuurlijk een goede zaak. Ze gebruiken de inkomsten om een enorm verschil te maken bij vele partijen die het moeilijk hebben om voldoende geld binnen te halen voor hun goede doel en om moedige, baanbrekende initiatieven een kans geven. Het Droomfonds is een fonds waar al het geld samen komt en verdeelt gaat worden onder deze organisaties. Met het Droomfonds creëert, de Loterij ruimte om groots en oplossingsgericht te denken.

Vele eenmalige schenkingen

Er wordt structureel veel geschonken aan wel 95 goede doelen, maar de Postcode Loterij geeft eenmalige schenkingen aan vele organisaties die geen partner zijn van deze de postcode loterij. Dit zijn goede doelen die met een eenmalige financiële impuls zeer goed geholpen worden om hun humane doelen te bereiken en om projecten uit te voeren of om als organisatie tot (verdere) ontwikkeling te komen.

Postcode Loterij Koningskanjer! Wat moet je weten

 • Postcode loterij is er voor iedereen.
 • Een lot kost € 14,50 per trekking, inclusief Straatprijsverdubbelaar.
 • Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt.
 • Geldbedragen tot en met € 449,- zijn belastingvrij.
 • Hogere geldbedragen worden belast met 29% kansspelbelasting.
 • Deze Postcode loterij Koningkanjer actie is er voor iedereen.
 • U bepaalt zelf hoelang u meespeelt en u kunt uw deelname opzeggen wanneer u wilt.
 • Binnen deze actie kunt u maximaal 2 loten per rekeningnummer / IBAN activeren.
 • Als deelnemer maakt u al kans op alle prijzen uit de reguliere trekking van de Postcode Loterij.
 • Meer loten betekent meer prijzen als u wint.
 • Alle prijzen vallen gegarandeerd in de Postcode Loterij Koningskanjer.
 • Voor meer informatie over deelname aan de Nationale Postcode Loterij, kijk op Postcodeloterij.nl.
 • Speel bewust en maak het verschil!
 • Meer acties van de postcode loterij.
 • Andere loterijen bekijken?

Ga je meedoen?

Er is een ruime keuze aan loterijen, maar waar moet je nu voor kiezen? De Postcode loterij Koningskanjer is een leuke en gezellige organisatie die veel voor zijn deelnemers over heeft. Zo maak je dagelijks kans op miljoenen prijzen van auto’s tot vliegvakanties. Betaal een klein bedrag per maand en je mag stoppen wanneer het je uitkomt. Je kunt niet alleen winnen met je persoonlijke postcode, maar ook met de postcode uit je wijk. Ik zou zeggen waag eens een gokje! De Postcode loterij Kanjer actie is er voor iedereen.

Postcode Loterij kanjer winnen

Postcode loterij Kanjer winnen van € 418.90 miljoen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!