Postcode loterij miljoenenjacht! Met Koffer i.p.v. Bingo kaarten

Geplaatst op:
02/03/2020
Geldig tot:
02/04/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Meespelen met je bingokaarten!
Is Postcodekanjer op weg naar jou? Word winnaar in 2021!

Open de jacht op miljoenen! Doe mee met koffernummer i.p.v. Bingokaarten in de Postcode loterij miljoenenjacht. Win dezelfde prijs als de winnaar in de studio!

Met bingokaarten meespelen!

De Postcode Loterij Bingokaart voor Miljoenenjacht is tijdelijk gestopt. Vanaf nu speel je mee met je koffernummer. Vul je je postcode, huisnummer en  je rekeningnummer in en daarna kun je je koffernummer(s) inzien. De uitzendingen van Miljoenenjacht zijn te zien bij SBS 6.

Gratis met de PostcodeLoterij kans maken op vele prijzen! Elke week gaan er prijzen uit die oplopen tot wel 5 miljoen en er is altijd een winnaar! Word lid van de Postcode Loterij en speel de eerste maand gratis mee en win de prijs die de studio kandidaat wint. Heeft u dezelfde lot nummers als de studio kandidaat dan heeft u geluk en ontvang u dezelfde prijs.

Als deelnemer maakt u kans op alle prijzen uit de maandelijkse trekking van de Postcode Loterij. Daarnaast maakt u iedere aflevering kans om hetzelfde bedrag te winnen als de finalist in de studio van Miljoenenjacht. Dit bedrag kan oplopen tot wel € 5 MILJOEN. De buren die meespelen met de winnende postcode van de thuiswinnaar verdelen hetzelfde bedrag ook nog eens onder elkaar.

Het moment van instappen bepaalt met hoeveel afleveringen u meespeelt. Miljoenenjacht wordt vijf zondagen lang uitgezonden (7, 14, 21, 28 maart en 4 april 2021). Als u vóór 4 maart 2021, 12.00 uur meespeelt, maakt u 5x kans op bedragen tot wel € 5 MILJOEN.

Postcode loterij actie!Speel met bingokaarten in de Postcode loterij miljoenenjacht!

 • Speel iedere zondagavond de postcode Bingo!
 • Tot november betaal je helemaal niets!
 • Ben je de Bingo winnaar wordt je geldprijs op je rekening gestort.
 • Win je, winnen je buren dezelfde prijs.
 • Het geld bedrag kan wel oplopen tot € 5 miljoen.
 • Word lid en ontvang direct je gratis set Bingokaarten per post.
 • Speel mee met de PostcodeLoterij en win de mooiste prijzen!
 • Op welk rekeningnummer wil jij de geldprijs ontvangen?
 • Gratis meespelen met Bingokaarten tot en met 1 november 2017.
 • Bekijk hier de Bingo actie en speel mee!
 • Voor meer postcode loterij acties.

De loterij bingo winnen.

Met de Miljoenenjacht is er in Nederland altijd een Bingospeler die gegarandeerd een Bingo heeft. Mogelijk is dat nu wel bij jouw, je weet het nooit. Speel mee en pak die gratis bingokaarten en win de mooiste prijzen. Doe mee met Postcode Loterij en je ontvangt je Bingokaarten in de bus. Het winnende bedrag van de Bingo loopt op tot wel € 5 miljoen, wacht niet te lang en speel mee!

Meespelen met de Bingo loterij.

Speel tot mei 2016 gratis mee met de Postcode Loterij. Hierna betaalt u € 12,75 per lot, per trekking, inclusief de Straatprijs Verdubbelaar. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Wie wil er nu geen prijzen winnen met zijn bingokaarten.
Het leukste van de Nationale Postcode Loterij is dat de helft van jou inleg direct naar vele goede doelen gaat. Dat is het grootste percentage van alle loterijen in Nederland.
Iedereen die mee speelt vind het fijn op deze manier een bijdragen te leveren aan een betere wereld. Natuurlijk willen ze (flinke) prijzen winnen. Dankzij de unieke spelwijze van de Postcode Loterij, je buren en jij winnen, is de kans groot dat je een prachtige prijs gaat winnen. Doe mee met de miljoenenjacht en maak gebruik van de bingokaarten.

Meedoen met de Bingokaarten!

3 Reacties op "Postcode loterij miljoenenjacht! Met Koffer i.p.v. Bingo kaarten"

 1. Ij wil me spelen

 2. ik betaal al jaren een lot ontvang geen bingo kaarten ik heb het gevoel dat ik betaal maar niet meespeel dus ik kan niets winnen

 3. wij spelen ook mee maar ontvangen ook geen bingo kaarten, hoe zit dat??

Laat een reactie achter.