Plus Magazine aanbieding met gratis Wandelgids
Geplaatst op:
07/02/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis digitale wandelgids!
Plus Magazine aanbieding met gratis Wandelgids

Plus Magazine aanbieding! Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief van Plus en ontvang een gratis digitale wandelgids met de 12 mooiste routes.

Plus Magazine aanbieding met kans op gratis hotelovernachting

Een scherpe Plus Magazine aanbieding

Het Plus Magazine geeft je meer zin in het leven door nuttige en boeiende informatie. Je leest in het tijdschrift alles over gezondheid, Geld en recht, Cultuur, Mens en samenleving, reizen en vrije tijd. Profiteer van deze Plus magazine aanbieding, schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale wandelgids met 12 prachtige routes door heel Nederland. Een plus magazine aanbieding abonnement voor een jaar kost slechts € 35.- en na het jaar stopt het automatische.

Het Plus Magazine

Ontvang het Plus Magazine een jaar lang in de brievenbus. De bezorging is gratis en het maakt niet uit waar je woonachtig bent in Nederland. Ruim 1 miljoen mensen lezen dit boeiende tijdschrift en zijn zeer tevreden. De doelgroep van het tijdschrift zijn de 50-plussers en ieder nummer bevat ruim 200 pagina’s met artikelen over diverse onderwerpen: geldzaken, boeiende columns, gezondheidstips, reisverhalen, cultuurtips, ideeën voor huis en tuin en nog veel meer. Het abonnement stopt na de looptijd automatisch. Liever een gratis stappenteller ontvangen?

Plus magazine! Iets voor u?

Plus Magazine aanbieding met gratis Wandelgids

Laat een reactie achter.