Plus Magazine aanbieding met kans op een iPad

Geplaatst op:
01/08/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Apple iPad t.w.v.€ 389,-!
Plus Magazine aanbieding met kans op een iPad

Profiteer van deze Plus Magazine aanbieding. Meld u gratis aan en maak kans op een iPad t.w.v. € 389.-! Wil je winnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Plus Magazine aanbieding

Word nu kosteloos lid van PlusOnline. Het kost je niets en is zeker de moeite waard, want er zitten vele voordelen aan vast. Je maakt nu zelfs kans op een iPad.

Dankzij PlusOnline blijf je op de hoogte van alles op het gebied van gezondheid, reizen, geld & recht, culinair, sport en nog meer. Oftewel hier heb je écht iets aan. Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en ding mee naar zo’n fantastische elektrische fiets. Alvast veel lees- (en hopelijk fiets!) plezier.

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad! Dit magazine houd jou op de hoogte van gezondheid, reizen en geld & recht, de beste PlusOnline aanbiedingen en de laatste maatschappelijke ontwikkelingen.

Het Plus Magazine geeft je meer zin in het leven door nuttige en boeiende informatie. Je leest in het tijdschrift alles over gezondheid, Geld en recht, Cultuur, Mens en samenleving, reizen en vrije tijd. Profiteer van deze Plus aanbieding en blijf op de hoogte van alle leuke dingen. Een plus magazine aanbieding abonnement voor een jaar kost slechts € 30.- met een korting van 30% en na het jaar stopt het automatische.

Het Plus Magazine

Ontvang het Plus Magazine een jaar lang in de brievenbus. De bezorging is gratis en het maakt niet uit waar je woonachtig bent in Nederland. Ruim 1 miljoen mensen lezen dit boeiende tijdschrift en zijn zeer tevreden. De doelgroep van het tijdschrift zijn de 50-plussers en ieder nummer bevat ruim 200 pagina’s met artikelen over diverse onderwerpen: geldzaken, boeiende columns, gezondheidstips, reisverhalen, cultuurtips, ideeën voor huis en tuin en nog veel meer. Het abonnement stopt na de looptijd automatisch.

Ontvang de beste tips en informatie over:Plus Magazine met kans op Acer Aspire 3 laptop t.w.v. € 429,-

  • Geld besparen.
  • Gezond leven.
  • Reizen en vrije tijd.
  • De laatste maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Uw computer, tablet en telefoon.
  • Voor meer acties mag je even hier kijken.

Goed om te weten

Een magazine waar u wijzer van word. Met informatie zoals hoe zit u straks met uw zorgverzekering wanneer u een dagje ouder bent? Waar moet u opletten en hoe gaat u zorgverzekering eruit zien? Plus Magazine heeft onderzoek gedaan onder duizenden lezers. Op basis hiervan is een passende aanvullende zorgverzekering samengesteld, PlusGezond. Vraag nu geheel vrijblijvend het informatiepakket aan en ontvang gratis de drie digitale specials ‘Ontspannen’, ‘Slaap lekker’ en ‘Alles over afvallen’ in uw mailbox.

Plus magazine aanbieding, Iets voor u?

Plus Magazine aanbieding met kans op een iPad

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!