Ontvang het bedrag terug van Maggi soep in zak t.w.v. € 2,89

Geplaatst op:
13/01/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang je Geld terug!
Ontvang het bedrag terug van Maggi soep in zak t.w.v. € 2,89

Wil je Maggi soep in zak t.w.v. € 2,89 eens gratis proberen? Snel naar de winkel en koop dit product en Ontvang het bedrag terug van het gekochte product.

Ontvang het bedrag terug!

Ken je MAGGI Soep in Zak al? Heerlijke soepen van 100% natuurlijke ingrediënten. En net zo lekker als zelf gemaakt. Met deze Geld Terug Actie ontvang je het aankoopbedrag terug van een actieverpakking Maggi soep in zak t.w.v. € 2,89. Let op! Deze actie is verkrijgbaar bij o.a. bij Jumbo, Plus, Deen, Hoogvliet, Dirk, Dekamarkt, COOP, Vomar, Spar, Jan Linders, Poiesz, Boni en BOON/MCD. Het is best mogelijk dat er meer supermarkten gaan meedoen met deze actie. Kijk goed rond in je eigen supermarkt of deze ‘Ontvang het bedrag terug’ actie daar geldt.

Om deel te nemen aan deze ‘Ontvang het bedrag terug’ actie mag je enkel je gegevens invullen, om je het geld zo snel mogelijk weer op je eigen rekening te hebben. Ben je een van de vele gelukkige die dit product mag proberen zorg dat je er bij bent. Koop in de winkel het product en download de kassabon. Zo ontvang je het aankoopbedrag binnen 24 uur retour op je bankrekeningnummer.

Wat moet je weten

  • Ga naar de deelnemende winkel en koop dit product
  • Vul het formulier in met je eigen gegevens.
  • Upload de foto van de kassa bon met daarop de aankoop van dit product. (let op de datum moet goed zichtbaar zijn).
  • Upload een foto van de actie verpakking waar de rode sticker goed zichtbaar moet zijn.
  • Is dit allemaal ingevuld klik je op verzenden.
  • Kloppen alle gegevens ontvang je het bedrag binnen enkele dagen terug op je rekening.
  • Ben je gek op Geld terug Acties en Gratis spullen kijk op Gratis247.

Volgende keer Gezonde producten

Met diverse zalige producten begint alles in de wei! Waar de koeien 365 dagen per jaar het frisse gras aan het eten zijn. Het Gras wat de koeien eten is de belangrijkste voedingsbodem van stoffen, Betacaroteen wat ervoor zorgt dat de boter een mooie gouden boter kleur krijgt. De product samenstelling bestaat uitsluitend uit verse producten en romige melk die van de koe afkomen. Na het melken van de koeien start het proces van het ontromen van de melk. De magere melk die hier uitkomt wordt gebruikt om verschillende zuivel producten van te maken. Zo maken ze producten die gezond zijn en zalig smaken.

Ontvang het bedrag terug van deze actie!

Ontvang het bedrag terug van Maggi soep in zak t.w.v. € 2,89

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!