Draai aan het Rad en win een Vliegvoucher!
Geplaatst op:
09/01/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win vliegreis naar Bali!

Super voordelig vliegen naar circa 80 bestemmingen in Europa? Laat uw gegevens achter en ontvang een gratis Vliegvoucher!

Wil je een Gratis vliegvoucher?

De temperaturen zijn rond het vriespunt in Nederland. Wat zou het dan heerlijk zijn om all-inclusieve te vliegen naar het prachtige Bali? Ga je ook meespelen en win voor 2 personen een heerlijke vakantie! Geef het Rad een draai, en voor je het weet ligt je binnen enkele weken op een heerlijk wit strand in Bali met een cocktail in je hand!

Je deelnamen aan deze actie geeft 100% garantie op een prijs en je maakt natuurlijk kans op de hoofdprijs! Win een Gratis Vliegvoucher voor een vliegreis naar één van de circa 80 top locaties.  Wacht niet te lang, want voor u het weet zijn alle kansen voor de heerlijke vliegreis naar Bali vergeven.

Altijd prijs!

Als na je deelname de melding krijgt dat je hoofd prijs niet hebt gewonnen dan ontvang je een Vliegvoucher voor een van Europese bestemmingen. Waar zouden ze de voucher naar toe moeten sturen? Laat snel je gegevens achter en maak direct ook kans op een extra prijs. Deze extra prijs die je kunt winnen is een luxe reiskoffer ter waarde van € 125.-. Hoe leuk is het winnen van prijzen? Gratis meedoen en toch kans maken dat willen we toch allemaal.

Voor en nadelen

 • Je mag kosteloos meedoen.
 • Altijd kans op een prijs.
 • Activeer het prijzen rad door een klik op de button.
 • Geen verdere verplichtingen.
 • De Lotto is sponsor van deze actie, ze kunnen je bellen.

Ontvang een gratis Vliegvoucher!

Super voordelig vliegen naar circa 80 bestemmingen in Europa? Laat uw gegevens achter en ontvang een gratis Vliegvoucher! 

2 Reacties op "Draai aan het Rad en win een Vliegvoucher!"

 1. 2 dagen geleden heb ik aan het ras gedraaid en een ticket binnen Europa gewonnen. Binnen 24uur zou ik de ticket/voucher ontvangen, maar ik hen echter nog helemaal niets vernomen???

 2. Hallo Patricia
  Gratis247 is niet de organisatie die deze actie organiseert.
  We sturen je per e-mail de juiste gegevens.
  Sorry voor het ongemak.

  Team Gratis247

Laat een reactie achter.