Officiële Postzegelvel “Queen Elizabeth II 1926-2022”

Geplaatst op:
18/09/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis mooie Foto's!
Officiële Postzegelvel "Queen Elizabeth II 1926-2022"

Bestel het Officiële Postzegelvel “In Loving Memory Her Majesty Queen Elizabeth II 1926-2022” voor slechts € 8,-. Inclusief luxe bladen met foto’s van Koningin Elizabeth II.

Officiële Postzegelvel van Queen Elizabeth

Op donderdag 8 september overleed koningin Elizabeth II van Engeland op 96-jarige leeftijd. Speciaal voor deze gelegenheid is er nu een Officiële Postzegelvel “Queen Elizabeth II 1926-2022” uitgegeven. Voor dit Officiële Postzegelvel betaald u slechts € 8.- exclusief de verzendkosten van € 1.95. En inclusief Gratis luxe bladen met foto’s van Koningin Elizabeth II. Voor iedereen die Queen Elizabeth lief heeft, is dit een unieke kans om haar op deze manier te gedenken.

De koningin Queen Elizabeth II was een verwoed verzamelaarster van postzegels en munten. Het is niet bijzonder dat het verzamelen van postzegels nog altijd de Koning van de Hobby’s is. Deze Officiële Herdenkingsuitgifte ter gelegenheid van het overlijden van ‘The Queen’ kunt u alleen hier voor de tijdelijke uitgifteprijs bemachtigen. De extreem grote vraag zorgt ervoor dat u snel een keuze mag maken, bestel op tijd.

Wat kunt u verwachten

  • Het allereerste Herdenkingspostzegelvel ter gelegenheid van het overlijden van The Queen met een officiële postzegelvel van 8 postzegels.
  • De oplage is 50000 wereldwijd.
  • Er zijn ongeveer 1000 postzegelvellen voor ons Nederland beschikbaar.
  • Het land van uitgifte van dit officiële postzegelvel is de Britse Gemenebest.
  • Deze actie is Inclusief de luxe collectiebladen met foto’s van Koningin Elizabeth II
  • Dit product wordt geleverd met rijk geïllustreerde achtergrondinformatie.
  • Overige collectieonderdelen worden uitgegeven in de hoogste verzamelkwaliteit.
  • Alle uitgiften worden geleverd in beschermende en informatieve verzamelverpakking
  • Mocht u Gratis een unieke munt willen bestellen? Kijk even hier.

Bestellen met zekerheid en garantie

De verkopende organisatie is aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg. Waar u de bestelling altijd 14 dagen opzicht mag bekijken. Mocht het u niet bevallen heeft u altijd de gelegenheid om deze Gratis terug te sturen. Lees voor de voorwaarden alle informatie op de site van edelcollecties

Voor u aankoop service krijgt u nu geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting en de cadeaus. Lees de Verstandig Verzamelen Instructies die straks bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar info@edelcollecties.com. Dank voor u aankoop.

Officiële Postzegelvel “Queen Elizabeth II 1926-2022”

Officiële Postzegelvel "Queen Elizabeth II 1926-2022"

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!