Gratis regenjas t.w.v. € 135 bij Magazine Zin

Geplaatst op:
27/09/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Regen jas t.w.v. € 135.-
Gratis regenjas t.w.v. € 135 bij Magazine Zin

Dit mag je niet missen! Een Maium regenjas (t.w.v. € 135) cadeau bij een jaar abonnement op het Zin magazine. Je betaalt voor deze actie slechts € 99.95.

Gratis Maium regenjas t.w.v. € 135.-

Ontvang het maandelijks Zin magazine en lees diepgaande gebeurtenissen en bijzondere interviews. Kies een van de 13 kleuren een luxe gratis Maium regenjas. Je betaalt voor een jaar abonnement slechts € 99.95 inclusief de prachtige regenjas. Deze Maium regenjas kost normaal in de winkel € 135.- en dat is een boel geld. Heb je interesse in het abonnement? Vul je gegevens in en ontvang via de mail een persoonlijke code, bestel met deze code je jas in de webshop van Maium.

Met deze actie sla je 2 vliegen in een klap, je profiteert van liefst 54% korting op deze actie en je scoort een gratis Regenjas van Maium. Je zult zien dat je dit tijdschrift leuk gaat vinden, omdat er grappige en nuchtere artikelen over mode, verzorging, shoppen en koken in staan. Het jaar abonnement bestaat uit 13 nummers die je maandelijks thuis ontvangt. Voor meer boeiende tijdschriften kijk even op Gratis247!

Magazine Zin iets voor jou?

Gratis regenjas t.w.v. € 135 bij Magazine Zin

Laat een reactie achter.