Gratis producten testen bij Lutendo

Geplaatst op:
12/03/2020
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis producten testen!
Gratis producten testen bij Lutendo

Schrijf je gratis in bij Lutendo en ontvang wekelijks vele aanbiedingen en actie. Het leuke is dat u bij Amazon Gratis producten gaat testen die je mag houden.

Meld je gratis aan bij Lutendo

Hou je van Surfen en Appen en wil je er wat mee gaan verdienen? Schrijf je gratis in bij Lutendo en profiteer van de gratis acties. Ze brengen alle trends van het internetgebruik van smartphones, tablets en pc’s in heel Nederland in kaart. Na je inschrijving wordt je internetgebruik automatisch doorgegeven aan Lutendo en zij zorgen dat je de leukste acties in je mailbox ontvangt.

Iedereen weet het dat Amazon.nl deze week live in Nederland is gestart! Wil je gratis Amazon producten gaan testen en proberen? Meld je gratis aan voor Lutendo en ontvang honderden aanbiedingen en gratis producten acties in je mailbox. Elk product dat je test mag je na de testperiode gratis houden. Word nu gratis lid van de Lutendo-community. Op Lutendo vind je campagnes met kortingsbonnen, prepaid of cashback.

Ben je producttester kunt u alle geteste producten bewaren en je krijgt alle producten direct thuisgestuurd. Deelname is absoluut gratis, hoe leuk is dat? Bij een opdracht voor een producttest, worden zelfs de verzendkosten door de winkelier betaald. Het enige wat de dealers in ruil verwacht is uw persoonlijke en eerlijke beoordeling.

Wat moet u wetenGratis producten testen bij LutendoGratis producten testen bij Lutendo

  • Profiteer wekelijks van testproducten en aanbiedingen.
  • De producten die je test mag je houden.
  • Hoe meer apparaten hoe hoger de vergoeding en bonussen.
  • Verdien cadeaubonnen van bol.com, Fashioncheque en Hema.
  • Wil je meer weten over deze actie?
  • Meer Gratis producten bekijken?

Lutendo testpanel

Ben je nog geen lid van het Lutendo Panel? Meldt je dan aan voor Lutendo Digital Trends via de Lutendo website. Voor je deelname ontvang je aanbiedingen en kortingen. Hoe langer je bezig bent met een onderzoek hoe hoger je korting. Alle verdiende punten kun je verzilveren in de webshop, je kiezen voor cadeaubonnen, donatie aan een goed doel, of mooie producten. Doe mee met het testpanel en start met het sparen van cadeaubonnen en het uitvoeren van testproducten. Ze willen graag weten hoe je je aankopen, vakanties en je boodschappen regelt.

Ontvang beloningen

Verdien leuke beloningen, een cadeaubon van Bol.com, Wehkamp, HEMA en veel meer! Verdien een beloning die bij jou past en geef de punten uit in de cadeaushop met ruime keuze aan cadeaubonnen op het gebied van Lifestyle, Fashion, Elektronica. Steunt u liever een goed doel? Doneer uw gespaarde punten aan Villa Pardoes, Kika of het Rode Kruis. Verdien met een vragenlijst van 10 minuten snel 200 punten dat is € 1,-.

Gratis producten testen bij Lutendo

Gratis producten testen bij Lutendo

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!