Win de Lottotrekking met dit Lotto Gelukspakket
Geplaatst op:
25/11/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Lotto Gelukspakket!
Win de Lotto trekking met dit Lotto Gelukspakket

Speel gratis mee met de Lottotrekking! Open het Gelukspakket door de vraag te beantwoorden en maak direct kans op een Lotto Gelukspakket met 50 gratis of 10 gratis loten.

Win de Lottotrekking met dit Lotto Gelukspakket

De Lottotrekking in jou voordeel

Wel eens mee willen spelen met de Lotto. Speel nu éénmalig mee en laat Lottotrekking in jou voordeel beslissen. Lotto Gelukspakket? Wil jij weten wat er in het Lotto Gelukspakket zit? Open het Lotto Gelukspakket door de vraag te beantwoorden met waar of niet waar en maak direct kans op een Lotenpakket! Het Lotenpakket bestaat uit 1 x 50 gratis loten & 5 x 10 gratis loten.

Meespelen is gratis en vrijblijvend Maak je o.a. kans op de Jackpot van € 2,9 miljoen. Het gratis lot is vrijblijvend en zonder abonnement. Meespelen is heel simpel en leuk. Je kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Betaal € 0,0,- en kans op de Jackpot van minimaal € 2,9 miljoen of een van de anderen prijzen. Afgelopen weekend zijn 165000 prijzen verdeeld onder de deelnemers. Deze gratis Lotto trekking is er voor jou!

Word nu Lotto abonnee en betaal de eerste 2 maanden maar de helft van de prijs. Win wekelijks de hoogste geld prijzen als je automatisch mee gaat doen, zo maakt je elke week weer kans op miljoenen. Meespelen is eenvoudig kies 6 getallen en een Jackpotkleur. Hoe handig is dat!

Heb je alle 6 getallen en de kleur goed: Dan wint je de Lotto Jackpot! Of win een van de vele andere prijzen, er is al een prijs vanaf 2 getallen goed. Automatisch meespelen is super eenvoudig. Je kunt online opgeven en de getallen wekelijks wijzigen maar ook stoppen met je abonnement.

Pak je voordeel in de LottotrekkingWin de Lottotrekking met dit Lotto Gelukspakket

 • Speel mee zonder verplichtingen.
 • Win het Lotto Gelukspakket.
 • Maak kans op de hoogste geldprijzen.
 • Meedoen is automatische kans maken op prijzen.
 • Wil je meer loterijacties bekijken?
 • Is de Lotto loterij iets voor jou? Doe dan mee!

Meespelen is geld verdienen

Er is uiteraard weer een nieuwe campagne gestart bij Lotto en dat is de Lotto nu 3 maanden met 50% korting! Met kans op € 1000.- cash. Met dit bedrag kun jij weer diverse malen meespelen met mogelijk een gunstige Lottotrekking. Altijd op de laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: Op deze zaterdag vinden er 2 trekkingen plaats. Je speelt mee voor € 2,00 per Lot per lottotrekking en maakt automatische kans op 2 keer de Jackpot, de eerste prijs en vele andere prijzen!

Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid zij profiteren van de waardevolle donaties. De winnaars zijn de mensen die meespelen en kans maken op de leukste prijzen en grote geld bedragen. U kunt zomaar Miljonair worden en uw dromen waar maken.

Hoe bepaal jij je geluksnummers?

 1. Wat is je geluksgetal?
 2. Wat is jouw huisnummer?
 3. Vul een willekeurig getal in.
 4. Hou oud is je huisdier?
 5. Wat is het huisnummer van je ouderlijk huis?
 6. Wat zijn de eerste cijfers van je mobiele nummer?

De trekking

Elke zaterdag trekt de notaris de winnende getallen en de Jackpotkleur. De uitslag van Lotto wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt op SBS 6 en vanaf 20.00 uur op NOS teletekst 555 en deze website. De trekkingsuitslag vindt u direct op deze website. Voor meer acties van Lotto kijk even op Gratis247.

De Goede Doelen van Lotto

Bij Lotto gaat 70% van de winst naar de goede doelen met hoofddoel de sport. Niet alleen de hoofdsporten, breedtesport en talentopleidingen profiteren van de jaarlijkse financiële steun van De Lotto. De 30% die overblijft, gaat naar 18 andere goede doelen die zich inzetten voor het verbeteren van de gezondheid, behoud van cultuur en de ontwikkeling van de maatschappij. Met de Lotto win je niet alleen grote prijzen je steun direct het goede doelen. De Lotto trekking die jouw geluk brengt!

Met Lotto wint iedereen! Winnaars zijn zeker de 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid ze profiteren van de waardevolle donaties. Iedere zaterdag is er een trekking van de winnende getallen en de Jackpotkleur. De uitslag van Lotto wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt op SBS 6 en vanaf 20.00 uur op NOS teletekst 555 en deze website. De trekkingsuitslag vindt u direct op deze website. Voor meer acties van Lotto kijk op Gratis247.

Welke prijs kun je winnen

 • 6 getallen en kleur goed: Je wint de jackpot: deze is minimaal 7.5 miljoen euro.
 • 6 getallen goed: Je wint 1 miljoen euro
 • 5 getallen en jackpotkleur goed: Je wint 100.000 euro*
 • 5 getallen goed: Je wint 1000 euro
 • 4 getallen en kleur goed: Je wint 50 euro
 • 4 getallen goed: Je wint 20 euro
 • 3 getallen en kleur goed: Je wint 7.5 euro
 • 3 getallen goed: Je wint 5 euro
 • 2 getallen (+ Jackpotkleur) goed: Je wint een gratis lot.

Lotto en goede doelen

Lotto is een onderdeel van de Nederlandse Loterij. Omdat je meespeelt met de Lotto zorg je dat de Nederlander gezonder en gelukkiger in het leven staat. Lotto laat mensen een Prijs winnen en investeert miljoenen in de Nederlandse sport. Ze geven veel geld aan goede doelen en bij voorkeur aan sporten voor jong tot oud van revalidatie tot gehandicaptensport.

Veel geld gaat er naar sporten voor kinderen omdat deze doelgroep meer zelfvertrouwen krijgt door te bewegen. Maar ook voor ouderen is dit zeer goed en niet alleen voor het bewegen. Ze maken makkelijk contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen. Je kunt Lotto online spelen of via een abonnement. Uiteraard kun je je loten ook kopen bij één van de ruim 5000 verkooppunten in het hele land.

Winnen met de lottotrekking!

Win de Lottotrekking met dit Lotto Gelukspakket

Laat een reactie achter.