Lotto Prijs Winnen nu 3 maanden met 50% korting!
Geplaatst op:
01/06/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
3 maanden 50 korting!

Wil je een Prijs Winnen bij Lotto? Speel dan 3 maanden automatische mee met 50% korting! Ook maakt je direct kans op € 10000.- cash.

Wil je hoge Lotto prijs winnen?

Kies het aantal loten en jouw getallen door de slider te verplaatsen. Selecteer per lot 6 getallen tussen de 1 en 45. Je kunt het systeem ook automatisch laten kiezen. Als je nu gaat meespelen ontvang je de eerste 3 maanden 50% korting en direct kans maken op wel € 1000.- cash? Of kiezen voor 3 maanden gratis Lotto XL en kans op € 1000.-.

Enkele regels van deze actie

  • Ben je 18 jaar of ouder speel dan 3 maanden mee voor 50% korting.
  • Maak direct kans op € 1000,- netto die verloot word onder de deelnemers.
  • De prijs van € 1000.- wordt verloot door middel van een trekking.
  • Iedereen maak kans op deze prijs.
  • Prijzen winnen was nog nooit zo makkelijk.
  • Wil je meer prijzen winnen met loterijen?

Lotto en goede doelen

Lotto is een onderdeel van de Nederlandse Loterij. Omdat je meespeelt met de Lotto zorg je dat de Nederlander gezonder en gelukkiger in het leven staat. Lotto laat mensen een Prijs winnen en investeert miljoenen in de Nederlandse sport. Ze geven veel geld aan goede doelen en bij voorkeur aan sporten voor jong tot oud van revalidatie tot gehandicaptensport.

Veel geld gaat er naar sporten voor kinderen omdat deze doelgroep meer zelfvertrouwen krijgt door te bewegen. Maar ook voor ouderen is dit zeer goed en niet alleen voor het bewegen. Ze maken makkelijk contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen. Je kunt Lotto online spelen of via een abonnement. Uiteraard kun je je loten ook kopen bij één van de ruim 5.000 verkooppunten in het hele land.

Extra prijs winnen van € 1000,-?

Wil je een Prijs Winnen bij Lotto? Speel dan 3 maanden automatische mee met 50% korting! Ook maakt je direct kans op € 10000.- cash.

Laat een reactie achter.