Bij inschrijving kans op KitchenAid keukenmachine!
Geplaatst op:
11/01/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een luxe keukenmachine!
Win een gratis Keukenmachine t.w.v. €479.-

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Limango en maak kans op een KitchenAid keukenmachine. De winnaars krijgen automatische bericht. Veel succes!

Unieke Limango actie.

In de overzichtelijke webshop van Limango vind je een groot aantal artikelen met de hoogste korting. De aanbiedingen kunnen wel oplopen met een voordeel van 80%. Dit is de normaalste zaak van de wereld bij Limango want ze beheren een uniek in en verkoopsysteem. Om ook te profiteren van deze kortingen kun jij je schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief en maak je automatische kans op een luxe KitchenAid keukenmachine. Schrijf je op tijd in want dan loopt je de trekking van de winnaar niet mis.

Kopen in de Outlet!

Bij Limango hebben ze een speciale Outlet afdeling waar je alles vindt voor het hele gezin. Met scherp geprijsde kleding en schoenen voor dames, heren, kinderen en baby’s zorgen we er graag voor dat jullie iedere dag weer trendy gekleed zijn. De outlet van limango is bovendien ontzettend divers wat maten betreft. Dit begint bij baby’s al bij maatje 40. Voor dames en heren lopen deze niet alleen op tot xxl, maar soms zelfs tot 6xl. Hierdoor kan vrijwel iedereen bij ons een passend kledingstuk vinden. Ook voor speciale wensen zoals zomerse badmode, warme wintersportkleding of stijlvolle positiemode zijn er mooie items in het assortiment opgenomen. Zo voorzien we je op ieder moment van een passende outfit. Tot slot is het goed om te weten dat je op alle producten in onze webshop korting krijgt. Dit maakt het shoppen nog leuker, want zo shop je ook binnen je budget echte merkkleding. Waar wacht je nog op?

 

Win een KitchenAid keukenmachine!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Limango en maak kans op een KitchenAid keukenmachine. Op 15 mei krijgen de winnaars bericht. Veel succes!

Laat een reactie achter.