Gratis Jekko inzamelbox bij blokker en BCC

Geplaatst op:
21/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Jekko inzamelbox!
Haal nu gratis een Jekko inzamelbox!

Gratis Jekko inzamelbox! Haal de Jekkobox voor in huis gratis op in de winkels van Blokker, BCC of bij een kringloopwinkel in de buurt. Laten we samen optimaal recyclen.

Gratis Jekko inzamelbox voor thuis

Haal gratis deze box voor oude kleine elektrische apparaten, kapotte lampen en lege batterijen op. Kijk waar je de Jekko inzamel box gratis kunt ophalen en waar je de box ook weer kunt inleveren. Je kunt de box in de winkels van Blokker, BCC of bij een kringloopwinkel bij jouw in de buurt ophalen.

Jekko is de praktische inzamel box voor thuis, gratis verkrijgbaar bij sommige winkels en kinderboerderijen. Inzamelpartners kunnen bij de gratis Jekko’s bestellen. Met de Jekko kunt u gebruikte kleine elektrische apparaten, kapotte spaarlampen en lege batterijen netjes op een centrale plek bewaren. Nu kunt u dit gescheiden inleveren. Alle apparaten en lampen die u inlevert, laten wij optimaal recyclen. Vind je het leuk om meer gratis producten te scoren?

Zo help je je lokale goede doelJekko

  1. Ga naar de milieu straat van je gemeente.
  2. Lever je oude apparaten en kapotte spaarlampen in.
  3. Ga op je smartphone naar wecycle.nl/inleveren.
  4. Ga naar ‘check in’ en help het goede doel.
  5. Zet je locatie voorziening aan op je telefoon.
  6. Maak kans op een nieuw apparaat!

Veilig oude batterijen verzamelen

Wist u dat batterijen gevaarlijk zijn wanner ze verkeerd gebruikt worden. Batterijen met reststroom kunnen kortsluiting veroorzaken. Verminder dit risico door de polen van blokbatterijen af te plakken. Gebruik in geval van rookontwikkeling geen water en bedek de batterijen met droog zand. Stop geen lekkende, verroeste of kapotte batterijen in de Jekko. Breng deze direct naar de milieustraat van je gemeente.

Samen afval scheiden

Ben je goede afvalscheider? Doe je het glas in de glasbak, het oud papier in een doos, plastic in de oranje containers, tuinafval in de groene bak, chemisch afval in die enge rode box in de schuur? Met de Jekko box hebben de lampen en batterijen een vaste plek. Deze blijven niet meer rondslingeren en dat is fijn en veilig. Laten we samen zorgen dat onze aarde er een beetje beter gaat uit zien.

 

Haal Gratis een inzamelbox!

Haal nu gratis een Jekko inzamelbox!

Een Reactie op "Gratis Jekko inzamelbox bij blokker en BCC"

  1. Waar kan ik de Jekko krijgen.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!