Gratis informatie over investeren in grondprojecten

Geplaatst op:
25/11/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis advies en betrouwbaar!
Gratis informatie over investeren in grondprojecten

U geld op de bank zetten levert u een rente op van ongeveer 0.01 %. Waarom zou een gedeelte van het geld niet investeren in grondprojecten? Vraag hier vrijblijvend Informatie aan.

Investeren in grondprojecten

Er zijn diverse mogelijkheden om u geld te beleggen het is hier bij wel belangrijk dat u een goede spreiding hanteert. Met het investeren in grondprojecten is een betere spreiding mogelijk en loopt u minder risico. Wilt vrijblijvend informatie over het investeren in grondprojecten ontvangen geef u gegevens door en ontvang een gratis brochure en de informatie die u wilt weten.

Waarom in grondprojecten beleggen

  • De belangstelling naar grond groeit en het aanbod daalt snel.
  • Wist u dat de winst op grond niet belast word door de belastingdienst.
  • Het is investering in Nederland die je kunt zien en is vrij verhandelbaar.
  • Altijd een deskundig vooronderzoek door externe specialisten.
  • Transparant door historie Kadaster.
  • In eigendom geleverd door een notariële overdracht.

De beste belegging voor u portefeuille

Voor de juiste grondprojecten moet de grond niet de volledige en juiste bestemming en/of vergunning hebben, ze zijn dan over het algemeen nog betaalbaar. Voor grondobjecten waar bouwbedrijven direct op kunnen bouwen zijn niet te betalen en worden door de marktomstandigheden steeds schaarser. Investeren in een of meerdere grondprojecten is zeer aantrekkelijk zijn en de juiste spreiding voor u portefeuille opleveren.

Heeft u na het lezen van informatie interesse in een grondbelegging? TK is de Vastgoed partij die u gaat ondersteunen en bij staan tijdens het hele aankoop proces. Alle notariële handelingen worden door TK vastgoed verzorgd en alles in goed overleg met u. Door enkel en alleen percelen aan te kopen welke door onafhankelijke externe deskundigen zijn getoetst op de potentie en het ontwikkelperspectief kunnen ze zich onderscheiden in de markt. Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan. Voor meer financiële acties kunt een kijkje nemen in de rubriek Financieel op Gratis247.

Gratis informatie over investeren in grondprojecten

Gratis informatie over investeren in grondprojecten

Laat een reactie achter.