Huishoudbeurs 2020 | Scoor de Goedkoopste kaartjes

Geplaatst op:
14/02/2019
Geldig tot:
03/03/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Goedkoop naar de Huishoudbeurs!
Huishoudbeurs 2020 | Scoor de Goedkoopste kaartjes

Wilt u goedkoop naar de huishoudbeurs 2020. Betaal slechts € 17.95 in plaats van € 22.50 en ontvang het ticket in je mailbox. Maak er samen een gezellig uitje van.

Kom naar de Huishoudbeurs 2020

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Huishoudbeurs? Meld u gratis aan voor de maandelijkse Huishoudbeurs nieuwsbrief. Na uw inschrijving maakt u direct kans op prachtige prijzen. Natuurlijk kun je direct je kaartjes bestellen met een flinke korting. Betaal slechts € 17.95 in plaats van € 22.50 en ontvang het ticket in je mailbox.

Alles weten over de huishoudbeursHuishoudbeurs 2020 | Scoor de Goedkoopste kaartjes

  • De Huishoudbeurs is van 22 februari tot en met 1 maart 2020.
  • De locatie is Rai in Amsterdam.
  • Blijf op de hoogte van al het huishoudbeurs nieuws.
  • Ga lekker voordelig naar de Huishoudbeurs 2020.
  • Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
  • Bestel hier de kaartjes met een hoge korting.
  • Heb je interesse in deze aanbieding?

De huishoudbeurs 2020

Kom naar de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Dit is echt een snoepreisje voor alle dames die wat meer willen weten over de laatste trends in het huishouden. Je vindt hier echt alles op het gebied van elektronica, voeding, make-up, verzorgingsproducten, literatuur, kleding en huishoudartikelen. Maak kennis met de laatste schoonmaakproducten en test ze zelf uit. Alle producten die zich willen presenteren zijn aanwezig en geven de mooiste demonstraties. Je bent de eerste die de producten kan testen en aanschaffen.

Koop je kaartjes met korting

Heb je meegedaan met de actie (hierboven) maar niets gewonnen. Koop dan hier voordelig je kaartjes in de voorverkoop. Je betaalt voor huishoudbeurs 2019 kaarten in de voorverkoop geen € 22.50 maar slechts € 17.95. Ga er lekker een dagje op uit en geniet van Beauty, mode, interieur, (healthy) lifestyle, de leukste workshops waar je kunt proeven en proberen. Neem handige de gratis spulletje mee in de gratis shopper! Als je daar als vrouw niet gewoon blij van wordt dan weet ik het niet meer. Zet de datum alvast in je agenda: 16 tot en met 24 februari 2019. It’s going to be FUN! We zien je daar op de huishoudbeurs 2018!

Huishoudbeurs 2020

Als je plannen hebt voor de Huishoudbeurs 2020 ga er dan lekker naar toe en neem iemand mee die het net zo leuk vind. Huishoudbeurs 2019 kaarten koop je, net als Huishoudbeurs 2018 kaarten eenvoudig online waar ze extra voordelig zijn. In de voorverkoop zijn de tickets al snel 20% goedkoper. Zoals we hierboven al vertelt hebben is er op huishoudbeurs 2018 genoeg te doen. Voor iedereen die van lekker eten houd, is er genoeg te proeven en een drankje mag niet ontbreken. Het is vooral genieten en plezier maken.

Zo zijn er doorlopend optredens van bekende Nederlandse artiesten, kun je ervaren hoe leuk inspirerende workshops zijn en kun je genieten van een diverse luxe stoelmassages. Ook masterclass van de firma Croma is weer gratis te volgen. Maar dat is nog niet alles want shoppen in één van de 450 winkels is toch wel het leukste evenement van de hele dag! Het personeel heet je al vanaf 11:00 welkom in de Amsterdam Rai voor een onvergetelijke leuke dag. Voor meer Gratis producten kijk even op Gratis247.

Kaartjes Huishoudbeurs 2020!

Huishoudbeurs 2020 | Scoor de Goedkoopste kaartjes

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!