Vriendenloterij scoor garantie met de Prijzenbingo

Geplaatst op:
14/02/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gegarandeerd een prijs ontvangen!
Vriendenloterij scoor garantie met de Prijzenbingo

Vriendenloterij scoor garantie met de Prijzenbingo! Zie direct welke prijs je hebt gewonnen met kans op wel € 100000.-. Elke week 12x kans op een miljoen.

Vriendenloterij scoor garantie 

Ga je mee spelen met de Prijzenbingo met  de vriendenloterij scoor garantie? Steun direct vele goede doelen en verdubbel je prijzenpakket. De kans dat je wint is gegarandeerd met elke week kans op 12x 1 miljoen. Maak kans op de prijzenpot van ruim 8 miljoen en de mooiste prijzen. Speel mee en maak zo kans op de hoogste geldprijzen. Iedereen mag meedoen met de Vriendenloterij scoor garantie.

Wil jij deze zomer in het geld gaan zwemmen? Ga meespelen in de VriendenLoterij en scoor direct tot € 100000,- en vele andere prijzen. Dat is nog niet alles je kans eenvoudig kans op een prijzenpot van miljoenen! Elke week 12x kans op een miljoen. Steun met uw deelname de Hartstichting Met minimaal 40% van uw inleg steunt u de Hartstichting. Maak kans in de maand maart op fietsen, vakanties, geldprijzen en zelfs een elektrische Smart! Voor alle acties van de Vriendenloterij mag je even op Gratis247 kijken!

Vriendenloterij scoor garantie met de Prijzenbingo

Meespelen en Gegarandeerd prijs

Meedoen levert je gegarandeerd een mooie prijs op! Je ziet direct of je bedrag van € 100.-, € 500,-, € 2.500,-, € 10.000,- of € 30.000,- ontvangt! Met de Vriendenloterij scoor garantie van 100% ben je altijd winnaar. Het leuke is dat je een je eigen prijs moet doorgeven en je direct kan starten met winnen. Dit is de prijzenmaand die deze maand is gevuld met vele miljoenen aan prijzen inclusief de prijzenbingo prijs.

Hoe werkt de Vriendenloterij scoor garantie

Bij deze Vriendenloterij actie is je eigen 06-nummer je lotnummer. Betaal slechts € 14,- per maand inclusief de jackpotbonus. Het leuke is dat je mee kunt spelen zolang je wilt, en wil je stoppen geen probleem geef dit even door via e-mail, telefoon of per brief. Met 14 trekkingen per jaar, maak je iedere maand kans op schitterende geldprijzen die direct op je rekening gestort word. Wil je eens een gokje wagen speel mee met Vriendenloterij scoorgarantie van 100%!

Hoe speel je mee

Geef je eigen cadeau op en vul de gegevens in die ze graag willen weten. Niet vergeten dat je aangeeft dat je mee wilt spelen Met de Vriendenloterij scoor garantie. Let op! Je ziet direct hoe hoog het bedrag is of wat voor cadeau je ontvangt je gratis ontvangt. Ruim honderdduizend prijzen vele auto’s uit de Autojackpot, vakanties en geldprijzen. Speel vandaag nog mee met de Vriendenloterij!

Geld scoren! Hoe leuk is dat!

De vriendenloterij van 100% kun je gewoon niet missen. Alle deelnemers die zich nu inschrijven gaan direct meespelen in de Vriendenloterij en steunt de Hartstichting. En als u nu meespeelt, ziet u direct of u € 100.000,- wint. Ja, het heet niet voor niets PrijzenBingo! Daarnaast maakt u kans op héél veel prijzen uit de trekking, zolang u meespeelt. Met in maart fietsen, vakanties, geldprijzen en zelfs een elektrische Smart! Voor alle acties van de Vriendenloterij kijk even hier!

Vriendenloterij scoor garantie van 100%

Vriendenloterij scoor garantie met de Prijzenbingo

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!