Gratis HEMA cadeaukaart bij Mikro gids

Geplaatst op:
25/03/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Hema cadeaukaart!
Win HEMA cadeaukaart van 10 euro bij gratis Mikrogids

Wilt u een Gratis proefnummer van de Mikro Gids ontvangen en kans maken op HEMA Cadeaukaart t.w.v. € 10.-. Schrijf u verblijvend in en scoor 1 van de 40 cadeaubonnen.

Gratis HEMA cadeaukaart

Heeft u nog geen handige televisie gids? Profiteer van deze gratis aanbieding? Bekijk deze advertentie van Gratis247 en ontvang de Mikro Gids helemaal gratis. Door uw inschrijving maakt u gratis een HEMA cadeaukaart van € 10.-. Dit is de meest overzichtelijke tv-gids van Nederland die u vrijblijvend mag proberen. U zit nergens aan vast!

Mikro Gids hoe handig?Win HEMA cadeaukaart van 10 euro bij gratis MikrogidsWin HEMA cadeaukaart van 10 euro bij gratis MikrogidsWin HEMA cadeaukaart van 10 euro bij gratis Mikrogids

  • Gratis Mikro Gids ontvangen.
  • Win een HEMA cadeaubon t.w.v. €10.-.
  • De bezorging van de televisie gids is gratis.
  • Geen abonnement wel een eenmalige actie.
  • Bekijk de actievoorwaarden op www.mikrogids.
  • Wil je ook gebruik maken van deze actie?
  • Voor meer Tv gids aanbiedingen kijk even hier.
  • Uw e-mailadres wordt gebruikt om de digitale gids te versturen.
  • Er worden 40 HEMA-cadeaubonnen verloot onder de lezers die de digitale Mikro Gids hebben gedownload.

De Mikro Gids handig en goedkoop!

De Mikro Gids is een leuke overzichtelijke Televisiegids met veel belangstelling voor televisie en films. In het televisieblad van de KRO worden alle films op televisie en in de bioscoop iedere week uitgebreid besproken. Natuurlijk biedt de Mikro Gids een duidelijk overzicht van tv programma’s met uitgebreide informatie. Verder heeft de MikroGids leuke kijktips van bekende Nederlanders en specials en een mailbox met reacties van lezers.

Wat bied het KRO magazine

KRO heeft een zeer overzichtelijk televisieaanbod en veel tips over film, radio en film. Elke week vindt u interviews en mooie verhalen.  Elke week kunt u een mooi interview en diverse achtergrondverhalen lezen. KRO Magazine is informatief, eigentijds en spiritueel vanuit het katholieke gedachtegoed: zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander. Dit Magazine is betrouwbaar, goed geïnformeerd en biedt alle programma-informatie op een overzichtelijke, prettige manier aan.

Alle Tv informatie in een magazine 

Ook nieuwsgierig wat er op de televisie komt? Neem nu een proefabonnement op Mikro Gids en je weet altijd hoe laat en op welke zender jouw serie of film begint. Mikro-Gids is een Televisiegids van deze tijd met veel aandacht voor film, Tv, internet en radio. Alle films op televisie en in de bioscoop worden in deze gids zeer uitgebreid door bekende filmkenners besproken. Ook biedt de Mikro Gids ook een uitstekend overzicht van tv programma’s inclusief beknopte achtergrondinformatie daarover. Ook heeft de Mikro Gids kijktips van vele Nederlanders.

Win HEMA cadeaukaart met gratis Mikro Gids!

Win HEMA cadeaukaart van 10 euro bij gratis Mikrogids

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!