Gratis welkomstkorting bij Greenchoice energie

Geplaatst op:
20/11/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis welkom garantie!
Gratis welkomstkorting bij Greenchoice energie

Overstappen loont! Sluit bij Greenchoice een abonnement af en ontvang een welkomstkorting. Greenchoice helpt je energie en het milieu besparen.

Overstappen loont! Sluit bij Greenchoice een abonnement af en ontvang een welkomstkorting. Greenchoice helpt je energie en het milieu besparen.

Greenchoice

Met Greenchoice kun je energie gaan besparen. Stap over naar Greenchoice en ontvang gratis een welkomstkorting. Zo ontvangt u bij een contract van 3 jaar € 50.- en bij een 5 jarig contract € 75.-. Wil je de volgende generaties helpen om de aarde leefbaar te houden, is een overstap naar Greenchoice de juiste keuze. Met een overstap ontvang je energie uit wind en water. Vergelijk de prijzen met een energievergelijker en je zult zien dat dit de beste keuze is. Energie besparen was nog nooit zo eenvoudig. Greenchoice helpt je met handige tools voor deze thermostaat.

Overstappen loont! Sluit bij Greenchoice een abonnement af en ontvang een welkomstkorting. Greenchoice helpt je energie en het milieu besparen.

Stap vandaag nog over

 • Sluit een voordelig contract af.
 • Greenchoice regelt de totale overstap.
 • Energie en geld besparen doe je bij Greenchoice
 • Kies voor de laagste energieprijs en 100% schoon.
 • Voor meer informatie lees hier alle informatie.
 • Wil je meer energiedeals bekijken?

Een thermostaat die bespaart!

Een thermostaat zorgt voor een verbinding met je verwarming en je smartphone. Deze zelfdenkende thermostaat weet of er iemand thuis is of niet. Is er niemand thuis zet de thermostaat de verwarming zelfstandig lager.  De thermostaat leert van u leefgewoontes en past zich automatische aan. De bestaande thermostaat kan eenvoudig zelf te geïnstalleerd worden. Zeker 95% van alle CV-ketels kunnen samen werken met deze thermostaat. Met je telefoon bespaar je tot zeker 24% op de stookkosten. De verwarming onnodig aan laten behoort tot de verleden tijd. De thermostaat is op de hoogte van alle weersverwachtingen en houd hier rekening mee en bespaar je 7%.

Hoe werkt de overstapOverstappen loont! Sluit bij Greenchoice een abonnement af en ontvang een welkomstkorting. Greenchoice helpt je energie en het milieu besparen.

 1.  Meld je aan.
  Ze checken je gegevens en de einddatum van je huidige contract.
 2. Je ontvangt een Contract
  Je krijgt een nieuw contract van Greenchoice  met een lager maandbedrag.
  Ze zeggen je huidige contract op.
 3. Meterstanden opgeven.
  Heb je geen slimme meter? Vragen zij om je meterstanden door te geven.
 4. Levering
  Bij het starten van de levering sturen ze een bericht.
  Vanaf dat moment ben jij een stuk groener en veel voordeliger uit.

De allergroenste leverancier

Greenchoice stroom is door de Consumentenbond uitgesproken voor de duurzaamste energieleverancier van 2018. Ze krijgen voor duurzaamheid een dikke 10. Ze geven een eerlijke prijs en helpen het milieu voor te investeren in wind en zonne-energie. Greenchoice stroom is een volle 100% dochter van de bekende Stichting DOEN en streven niet naar maximale winst. De consument ontvangt de groene energie tegen een goedkope inkoopprijs. Vergelijk energie op de prijs is wat de meeste mensen het eerste doen. De keuze voor het milieu wordt steeds belangrijker. De keuze voor groene energie of wel groene stroom nemen hand over hand toe. Zonne energie een veel toegepaste manier om geld te besparen.

Overstappen is geld besparen!

Denk je dat overstappen naar Greenchoice stroom moeilijk is? Het voorstel van Greenchoice levert een echte besparing op. Kies voor deze energieleverancier die de totale overstap voor je geregeld. Greenchoice neemt contact met je op met het beste voorstel.

Over Greenchoice stroom

Deze stroomleverancier geeft de huishoudens de groenste energie tegen een vaste lage prijs. Ze zijn natuurlijk niet voor niets verkozen tot duurzaamste producent van energie. Een specialiteit van Greenchoice  is het product windenergie voor je omwonende dat is een windmolen die draait voor de hele buurt. Deze Buurtmolen is een coöperatieve windmolen die alleen voordelige stroom opwekt voor de gehele buurt.

Doe je vergelijking

De stroom wordt geleverd  tegen inkoopprijs die extra goedkoop is. Je bent bij deze leverancier snel voordeliger uit. Vergelijk de prijzen met andere energieleveranciers en je zult zien, ze zijn het goedkoopste! Dit verschil is tot stand gekomen op vergelijkbare groene energieproducten met 1 jaar vaste tarieven, bij een verbruik van 3500 kWh stroom en 1800 kubieke gas. Een eventuele actiekortingen zijn in dit bedrag opgenomen.

Meer voordelen 

Overstappen loont! Sluit bij Greenchoice een abonnement af en ontvang een welkomstkorting. Greenchoice helpt je energie en het milieu besparen.

 • Bij Greenchoice altijd 14 dagen bedenktijd!
 • Dit is een eenjarig en zeer goedkoop energietarief.
 • Energie vergelijken is niet meer nodig.
 • Gratis ontvang je een energiemonitor.
 • Profiteer snel van deze actie!
 • Veel geld besparen op je energiekosten.
 • Verkozen tot 5 keer de groenste stroomleverancier.
 • Zeer hoge klanttevredenheid en de beste service.

Wat kun je doen met 1000 kWh

Gratis 1000 kWh is niet niets het is een derde van een jaar verbruik van een gemiddeld huishouden. Met dit gratis voordeel kun je vele elektrische apparaten in je huis voorzien van stroom. Hoeveel stroom een apparaat verbruikt kun je eenvoudig aflezen op de verpakking en op het apparaat zelf. De aangegeven waarde geeft het verbruik per uur aan. Een stofzuiger verbruikt 2000 watt dat is 2 kWh per uur. Wilt u 3 keer per week 15 min stofzuigen is het verbruik 1.5 kWh. Per jaar verbruikt u ongeveer 80 kWh. Zo ziet u dat u met de 1000 kWh heel veel kunt doen en dat het u veel geld gaat besparen. Het is verstandig om een overstap naar Greenchoice te doen.

Waarom deze energieleverancier? Overstappen loont! Sluit bij Greenchoice een abonnement af en ontvang een welkomstkorting. Greenchoice helpt je energie en het milieu besparen.

 • Profiteer van de korting.
 • Een goede deal voor het milieu en je portemonnee.
 • Je ontvangt 100% groene stroom tegen inkoopprijs.
 • 3 jaar energie tegen een zo laag mogelijk tarief
 • Deze energieorganisatie heeft geen winstoogmerk.
 • De Consumentenbond en Greenpeace steunen deze actie.
 • Een schoner milieu en een volle portemonnee!
 • Wil je meer energie acties bekijken?
 • Gebruik maken van deze actie?.

Greenchoice de groenste energieleverancier

Enkele energiebedrijven willen grijze stroom voor groene stroom verkopen. Bij deze energieproducent is dat niet mogelijk ze leveren alleen schone groene stroom. De Consumentenbond en Greenpeace geven Greenchoice een 10 voor duurzaamheid! Wil je overstappen kan dat zeer eenvoudig geregeld worden. Ze regelen de complete overstap en zelf hoef je niets te doen alleen je gegevens door te geven.

Welkomstkorting bij Greenchoice energie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!