Gratis Vriendenloterij Weber BBQ ontvangen?

Geplaatst op:
19/07/2018
Geldig tot:
19/07/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Webber BBQ!
Gratis Vriendenloterij Weber BBQ voor nieuwe leden

24 uur stunt waarbij nieuwe deelnemers gegarandeerd een Vriendenloterij Weber BBQ ontvangen en kans maken op een last-minute vakantie t.w.v. € 7.500,-. Speel mee zolang je wilt!

Gratis Vriendenloterij Weber BBQ

Alleen deze vrijdag (vandaag dus) heeft de VriendenLoterij een klapper van een actie! De 24 uur STUNT! Zoals de naam al doet vermoeden loopt deze actie maar 24 uur en is het dus echt een buitenkansje voor alle nieuwe deelnemers van de Vriendenloterij. Maar dat is nog niet alles! Iedereen die vandaag lid wordt krijgt niet alleen een Weber BBQ t.w.v. € 99.- maar maken daarnaast nog kans op een last-minute vakantie t.w.v. € 7.500,-.

Waarom meespelen

Voor een klein bedrag per maand maakt u dagelijks kans op de mooiste prijzen. Het kan zijn dat je s’morgens naar je werk gaat en na thuis komst u een auto, vakantie of een groot geld bedrag heeft gewonnen. Meespelen is eenvoudig, je mobile nummer is je lotnummer en daarmee gaat u de leukste prijzen winnen.

Deze meeste acties lopen enkele maanden alleen deze actie is maar 24 uur geldig. U moet snel beslissen of u mee gaat spelen met deze Vriendenloterij Weber BBQ actie. Als u met deze actie gaat meespelen en lid word van de Vriendenloterij krijgt u direct de Weber BBQ en gaat u mogelijk op vakantie met een bedrag van € 7500.-. Het gevoel dat u elke dag een mooie prijs kunt winnen met u eigen mobile nummer is toch helemaal top! Ik zou zeggen doen!

Het steunen van Goede doelen

Doordat vele mensen deelnemen een VriendenLoterij is er 2018 ruim € 122,3 miljoen aan prijzen geld binnen gekomen. De vriendenloterij geeft hiervan 50%, te weten ruim € 61,1 miljoen, aan goede doelen, clubs en verenigingen. Bij de VriendenLoterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van uw lot gaat dan de helft direct naar dit doel.

Wilt u meer Vriendenloterij acties bekijken?

Ga voor de Vriendenloterij Weber BBQ

Gratis Vriendenloterij Weber BBQ voor nieuwe leden

Laat een reactie achter.