Vriendenloterij 24 uurs stunt met Gratis Fitbit Inspire

Geplaatst op:
22/01/2020
Geldig tot:
22/12/2020
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis JBL Tune 120TWS  t.w.v. € 99,99
Vriendenloterij 24 uurs stunt met Gratis Fitbit Inspire

Vriendenloterij 24 uurs stunt. GRATIS een Fitbit Inspire t.w.v. € 79,- ontvangen als u gaat meespelen in de VriendenLoterij. Van 22 dec 12:00 tot en met 23 dec 12:00.

Vriendenloterij 24 uurs stunt!

Alleen deze zondag heeft de VriendenLoterij een klapper van een actie! De Vriendenloterij 24 uurs stunt! Zoals de naam al doet vermoeden loopt deze actie maar 24 uur en is het dus echt een buitenkansje voor alle nieuwe deelnemers van de Vriendenloterij. Maar dat is nog niet alles! Iedereen die woensdag of donderdag lid wordt krijgt alléén op 22 december tot en met 23 december 12.00h een Gratis Fitbit Inspire t.w.v. € 79,- als welkomst cadeau. Speel snel mee en scoor deze mooie prijs. Voor deze actie geldt OP = OP. Wees er op de dag dus snel bij.

Waarom meespelen?

Voor een klein bedrag per maand maakt u dagelijks kans op de mooiste prijzen. Het kan zijn dat u s ‘morgens naar je werk gaat en na thuis komst u een auto, vakantie of een groot geld bedrag heeft gewonnen. Meespelen met de Vriendenloterij is eenvoudig, u mobile nummer is u lotnummer en daarmee gaat u de leukste prijzen winnen.

Deze meeste acties lopen enkele maanden alleen deze actie is maar 24 uur geldig. U moet snel beslissen of u mee gaat spelen met de Vriendenloterij 24 uurs stunt actie. Als u met deze actie gaat meespelen en lid word van de Vriendenloterij krijgt u direct een Gratis Fitbit Inspire t.w.v. € 79,-. Het gevoel dat u elke dag een mooie prijs kunt winnen met u eigen mobile nummer is toch helemaal top! Ik zou zeggen doen!

Het steunen van Goede doelen

Doordat vele mensen deelnemen aan de VriendenLoterij is er 2020 ruim € 122,3 miljoen aan prijzen geld binnen gekomen. De vriendenloterij geeft hiervan 40%, te weten ruim € 61,1 miljoen, aan goede doelen, clubs en verenigingen. Bij de VriendenLoterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van uw lot gaat dan de helft direct naar dit doel.

Meer Vriendenloterij acties bekijken?

  • Vriendenloterij met gegarandeerd € 15,- en kans op € 30000.-.
  • Vriendenloterij Prijzen winnen t.w.v. € 7500.-.
  • Wilt u ook lid worden van de vriendenloterij? Doe gezellig mee.
  • De actie loopt van 22 december tot en met 23 december 12.00h.

Vriendenloterij 24 uurs stunt?

Vriendenloterij 24 uurs stunt met Gratis Fitbit Inspire

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!