Vriendenloterij 24 uurs stunt met Gratis zwarte rugtas

Geplaatst op:
17/12/2018
Geldig tot:
16/12/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Webber BBQ!
Vriendenloterij 24 uurs stunt met Gratis zwarte rugtas

Vriendenloterij 24 uurs stunt waarbij nieuwe deelnemers gegarandeerd een zwarte rugtas van Rains t.w.v. € 80,- ontvangen. Speel mee zolang je wilt!

Vriendenloterij 24 uurs stunt!

Alleen deze Dinsdag (vandaag dus) heeft de VriendenLoterij een klapper van een actie! De Vriendenloterij 24 uurs stunt! Zoals de naam al doet vermoeden loopt deze actie maar 24 uur en is het dus echt een buitenkansje voor alle nieuwe deelnemers van de Vriendenloterij. Maar dat is nog niet alles! Iedereen die vandaag lid wordt krijgt alléén op dinsdag 17 december 2019 een zwarte rugtas van Rains t.w.v. € 80,- als welkomstcadeau. Speel snel mee en scoor deze mooie prijs. Voor deze actie geldt OP = OP. Wees er op 17 december dus snel bij.

Waarom meespelen?

Voor een klein bedrag per maand maakt u dagelijks kans op de mooiste prijzen. Het kan zijn dat je s’morgens naar je werk gaat en na thuis komst u een auto, vakantie of een groot geld bedrag heeft gewonnen. Meespelen met de Vriendenloterij is eenvoudig, je mobile nummer is je lotnummer en daarmee gaat u de leukste prijzen winnen.

Deze meeste acties lopen enkele maanden alleen deze actie is maar 24 uur geldig. U moet snel beslissen of u mee gaat spelen met deze Vriendenloterij 24 uurs stunt zwarte rugtas actie. Als u met deze actie gaat meespelen en lid word van de Vriendenloterij krijgt u direct een zwarte rugtas van Rains t.w.v. € 80,-. Het gevoel dat u elke dag een mooie prijs kunt winnen met u eigen mobile nummer is toch helemaal top! Ik zou zeggen doen!

Het steunen van Goede doelen

Doordat vele mensen deelnemen aan de VriendenLoterij is er 2019 ruim € 122,3 miljoen aan prijzen geld binnen gekomen. De vriendenloterij geeft hiervan 50%, te weten ruim € 61,1 miljoen, aan goede doelen, clubs en verenigingen. Bij de VriendenLoterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van uw lot gaat dan de helft direct naar dit doel.

Wilt u meer Vriendenloterij acties bekijken?

  • Vriendenloterij met gegarandeerd € 15,- en kans op € 30000.-.
  • Vriendenloterij Droomvakantie winnen t.w.v. € 7500.-.
  • Wil je ook lid worden van de vriendenloterij? Doe gezellig mee.

Doe je mee met de Vriendenloterij 24 uurs stunt

Vriendenloterij 24 uurs stunt met Gratis zwarte rugtas

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!