Gratis unieke Koningin Maxima 50 jaar munt

Geplaatst op:
22/01/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Unieke Munt!
Gratis unieke Koningin Maxima 50 jaar munt

Wil je Gratis de nieuwste herdenkingsmunt van Koningin Maxima 50 jaar ontvangen? Je betaalt enkel € 3,95 voor de verzendkosten.

Gratis Koningin Maxima munt

Op 17 mei is de grote dag, onze koningin wordt alweer 50 jaar. En om dit samen te vieren mag je een uniek collectors item gratis bestellen. Het gaat om de Koningin Maxima 50 jaar herdenkingsmunt. Het enige wat je betaalt zijn de verzenkosten van 3,95.

Wil je profiteren van deze unieke actie? Bekijk snel het aanbod waar Munt online nu mee komt. Voor alle verzamelaar of munt liefhebbers is er nu de Koningin Maxima 50 jaar herdenkingsmunt. Je betaalt tijdelijk helemaal niets voor deze unieke munt en dat is een mooie korting van 100%. Doe je een bestelling ontvang je binnen enkele dagen de munt thuis. De enige kosten zijn € 3.95 verzendkosten. Deze actie is geldig zo lang de voorraad strekt en op = op!

De verkoop is gestart 

Heb je interesse? Is het van belang op tijd te reserveren. Munt online verwacht een grote vraag naar deze nieuwe Nederlandse Herdenkingsuitgifte. De mensen die met voorrang geholpen willen worden. Worden uitgenodigd om deze Historische uitgifte van Koningin Maxima 50 jaar munt snel te bestellen. Ze krijgen tijdelijk en alleen hier 100% korting op hun bestelling. Doe het snel, deze actie is slechts tijdelijk geldig en zeker de moeite waard. Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht van Munt Online. Je kunt nu Gratis en vrijblijvend meer uitgiften acties ontvangen.

Wat moet u wetenGratis unieke Koningin Maxima 50 jaar munt

  • Betaal voor deze unieke munt slechts € 0.0.
  • Inclusief luxe verpakking, beschermcapsule en certificaat van echtheid.
  • Je bestelling is altijd met zekerheid en garantie.
  • Maximaal 1 gratis per huisadres
  • Strikt gelimiteerd; OP=OP
  • Munt online is aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg.
  • Je ontvangt de bestelling binnen 14 dagen op zicht thuis.
  • Interesse in deze munt? Ga hier naar de site van Munt online.
  • Voor meer munt aanbiedingen kijk even op Gratis247.nl.

Recht op herroeping

Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen de dag dat je de bestelling heeft gedaan. Wil je afzien van de aankoop laat dat weten via schriftelijk per post, fax of e-mail. Je kunt voor retoursturen gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping. Zie de leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Met Officiële Certificaten en beschermende Muntcapsule

Je gratis herdenkingsuitgifte ‘Koningin Máxima’ munt is een waardevol stukje Nederlands erfgoed. Voor slechts € 3,95 ontvangt je de authentieke munt in een beschermende muntcapsule + het Officiële Certificaat van Echtheid en je persoonlijke Certificaat van Eigendom. Weet je dat Gratis247 leuke acties heeft met Gratis munten die voor verzamellaars extra mooi zijn. Maar ook de mensen die geen verzamelaar zijn kunnen hier van profiteren. Doe je mee?

Gratis Koningin Maxima munt

Gratis unieke Koningin Maxima 50 jaar munt

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!