Win 1 jaar lang gratis Telegraaf abonnement
Geplaatst op:
01/01/2018
Geldig tot:
15/02/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
1 jaar lang de Telegraaf.
Gratis Telegraaf winnen? Breng eenvoudig je stem uit met de stelling van de week en maak kans op een jaar gratis deze Krant t.w.v. €200.-!

Gratis Telegraaf abonnement winnenBreng eenvoudig je stem uit met de stelling van de week en maak kans op een jaar gratis deze Krant t.w.v. € 200.-! Schrijf je gratis in!

Gratis Telegraaf abonnement!

Doe mee en win een gratis weekend of jaarabonnement op De Telegraaf. Breng je stem uit voor de actuele stelling van deze week en maak eenvoudig kans. Iedere week is er een nieuwe stelling met kans op een gratis de Telegraaf abonnement. Deze week de vraag “De gaskraan in Groningen moet volledig dicht“. Wat is jou mening ben je het hier wel of niet mee eens? Laat weten wat je vindt van deze vraagstelling en maak kans op 1 jaar lang gratis De Telegraaf.

De actie voordelen.Win 1 jaar lang gratis Telegraaf abonnement

  • Schrijf je kosteloos in voor deze actie.
  • Win een jaar lang een weekend of week abonnement.
  • Je ontvangt per mail de stelling van de week.
  • Door je mening te geven maak je automatische kans.
  • Schrijf je hier in voor deze actie.
  • Wil je meer telegraaf acties bekijken?

1 jaar lang gratis deze krant lezen! 

De Telegraaf is nieuwsgierig hoe heel Nederland over bepaalde gebeurtenissen denkt. Elke woensdag zal er voortaan een actuele stelling worden geplaatst waar iedereen op kan stemmen. Voor je deelname doe je mee om een weekend of jaarabonnement op De Telegraaf te winnen. Na het stemmen zie je direct de huidige stand van de stelling.

De Actievoorwaarden. 

  • Maak kans op een gratis weekend-jaarabonnement van De Telegraaf.
  • Door deelname gaat u akkoord met deze actievoorwaarden.
  • Bekijk meer interessante Telegraaf aanbiedingen!

De conclusie.

Door je in te schrijven voor deze actie kun je je stem laten horen in een wekelijkse stelling die je word voorgelegd. Door je deelname maak je automatische kans op een jaar abonnement van de Telegraaf. Zo blijf je op de hoogte van de stelling van week (super interessant) en maakt kans op een mooi gratis abonnement.

Wil je een gratis Telegraaf winnen?

Gratis Telegraaf winnen? Breng eenvoudig je stem uit met de stelling van de week en maak kans op een jaar gratis deze Krant t.w.v. €200.-!

Laat een reactie achter.